DoMa29
Fanka BB :)
Lekarz doradził czy tak sama zdecydowałaś?Ja biorę magne b6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz doradził czy tak sama zdecydowałaś?Ja biorę magne b6
Hmm, to ja bym pogadała z nią o tym na wizycie jak masz już we wtorekTak biorę duphaston 3x1 na podtrzymanie ciąży.
Oraz suplementuję witaminy.
Do wtorku, we wtorek może coś jeszcze Pani doktor dopisze.
Lekarz zalecił brać 2x1 razem z duphosanem.Lekarz doradził czy tak sama zdecydowałaś?
ja zażywam cały czas, już kilka lat. Ja ze względu na serduchoDziewczyny dzisiaj przyuważyłam, że jakby chwyta mnie skurcz w łydce ale nie do końca i częściej jakby mam skurcze brzucha.. tzn jakby się 'napinał' bo chwyta i puszcza, chwyta i puszcza i na zmianę. Chyba czas zadzwonić do ginekolog i zapytać o magnez. Któraś z was zażywa?
Ooo mnie cały dzień wczoraj głowa bolała właśnie. Ta nagła zmiana pogody chyba to spowodowała, a w tym tygodniu upały mają byćMiałam ciężką noc, 2 x musialam wstawać do łazienki , głowa bolała. Witam nowych. U mnie 4 fasolka. Z wszystkim dacie radę. Nic tak nie wzmacnia jak macierzyństwo bo chcąc nie chcąc trzeba przezwyciężyć każdą słabość
Właśnie te upały też mnie martwią, bo my sypialnie na poddaszu od południowej strony...Ooo mnie cały dzień wczoraj głowa bolała właśnie. Ta nagła zmiana pogody chyba to spowodowała, a w tym tygodniu upały mają być
Jejj jakie ja mam dziś odruchy wymiotne to szok... Zeszłam do kuchni na śniadanie, od razu jakiś zapach mi zaszkodził i myalalm już, że pierwszy raz skończy się na [emoji2961] zjadłam jednego tosta i uciekłam na górę. Mąż się kąpał i wypsiukal się moimi ulubionymi perfuammi a ja zaś odruchy wymiotne. Miałam jechać do kościoła, ale zrezygnowałam...