reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Jejj jakie ja mam dziś odruchy wymiotne to szok... Zeszłam do kuchni na śniadanie, od razu jakiś zapach mi zaszkodził i myalalm już, że pierwszy raz skończy się na 🤮 zjadłam jednego tosta i uciekłam na górę. Mąż się kąpał i wypsiukal się moimi ulubionymi perfuammi a ja zaś odruchy wymiotne. Miałam jechać do kościoła, ale zrezygnowałam...

Dziewczyny dzisiaj przyuważyłam, że jakby chwyta mnie skurcz w łydce ale nie do końca i częściej jakby mam skurcze brzucha.. tzn jakby się 'napinał' bo chwyta i puszcza, chwyta i puszcza i na zmianę. Chyba czas zadzwonić do ginekolog i zapytać o magnez. Któraś z was zażywa?
ja zażywam cały czas, już kilka lat. Ja ze względu na serducho

Miałam ciężką noc, 2 x musialam wstawać do łazienki , głowa bolała. Witam nowych. U mnie 4 fasolka. Z wszystkim dacie radę. Nic tak nie wzmacnia jak macierzyństwo bo chcąc nie chcąc trzeba przezwyciężyć każdą słabość :)
Ooo mnie cały dzień wczoraj głowa bolała właśnie. Ta nagła zmiana pogody chyba to spowodowała, a w tym tygodniu upały mają być 😡

Jejj jakie ja mam dziś odruchy wymiotne to szok... Zeszłam do kuchni na śniadanie, od razu jakiś zapach mi zaszkodził i myalalm już, że pierwszy raz skończy się na [emoji2961] zjadłam jednego tosta i uciekłam na górę. Mąż się kąpał i wypsiukal się moimi ulubionymi perfuammi a ja zaś odruchy wymiotne. Miałam jechać do kościoła, ale zrezygnowałam...

Ja też mam straszną wrażliwość na zapachy, jak mąż coś je, to zazwyczaj zamykam się w sypialni i czekam aż skończy, bo większość zapachów jedzenia powoduje odruch wymiotny [emoji51]
A perfumy męża też mi teraz przeszkadzają i śmierdzą, pomimo że dotychczas mega mi się podobały [emoji23]
Trzeba jakoś przeczekać ten czas.

reklama
Witam moje kochane dwu-paczki w te ponure i deszczowe przedpołudnie... Pogoda nie nastraja ale spi się cudownie, odetchnęłam po tym maratonie upałów 😁 ale czytałam że najgorsze dopiero idą 😲
Przespałabym dzis cały dzień z dziką rozkoszą ale musimy tatę mojego odwiedzić jak co niedziela.
Buziole i do później 😗

Do góry