reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Kochana nie tylko Ty tak masz, ja mam takie odpaly dzień w dzień [emoji51]
Dziewczyny mam głupie myśli dzisiaj. Raz już tak miałam, przed wizytą kiedy musiałam sprawdzić czy serduszko przyśpieszyło, wydawało mi się że mam pustkę w brzuchu, po wizycie się to uspokoiło kiedy dowiedziałam się że jest ok. Nie wiem jak to określić. Teraz od kilku dni też mam takie uczucie, jakby nic tam nie było, a przecież wiem że jest. W środę wizyta i tak do niej czekam i myślę.

Przepraszam że namieszalam z tą tajną gupą a sama przy trójce czasem znikam na dłużej. Byłam dzisiaj na badaniu. Wszystko dobrze. 8 tydz i 2 dni. Ale zdjęcia słabe, też chciałam mieć takiego "miśka haribo" a nic prawie nie widać. Tyle kasy bo musialam iść prywatnie a miśka nie widać. Na ekranie nawet był ale nie uchwyciła.
Zobacz załącznik 1281810Zobacz załącznik 1281811
Jeju jakie piękne zdjęcie! Zdrówka dla Was! 🤩Tak bardzo chciałabym zobaczyć już zarodek i usłyszeć serduszko przy kolejnej wizycie. Myślałam na początku, dobrze to dopiero początek wszystko się może zdarzyć, będzie co ma być, a teraz czekam na usg z duszą na ramieniu 😪

reklama
Kupiłam sobie „winko” dla ciężarnych 🤪😆 codziennie rano pięćdziesiątkę na czczo mi zalecono 😂🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_7224.jpg
    IMG_7224.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 76
Do góry