reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Nie wytrzymam, jak ja się fatalnie czuję.
Mdłości, zawroty głowy, i ten okropny ból.
Od rana boli mnie też lewy jajnik,
Nawet sen już nie pomaga. 😞
Czuję się bardzo zmęczona, jakbym w kamieniołomach pracowała. 🥺
Chyba wezmę jednak ten Apap...
bierz Apap, ja wczoraj jak praktycznie umierałam z bólu głowy, naprawdę aż płakałam... wzięłam jedną i mi po 30/40minutach na jakiś czas pomogła. Później wróciło i dziś tez ćmi ale póki nie płacze to nie biorę 🙉

reklama
Możemy sobie podać ręce.... Mi się jeszcze nasiliły wahania nastroju i beczę dziś od rana... Sama ze sobą wytrzymać nie mogę 😩
Ja tak samo, na przemiennie...
Raz normalna raz zła niewiadomo na co. 😫
Przybijam pione bo tez zdycham 🙃
Mi na mdłości chwilowo pomaga coca-cola.
2 łyki a robią robote 💪
Mnie niestety nic nie pomaga...
Jestem głodna mdli, zjem coś i też mdli, wypiję wodę mdli. Masakra normalnie...
Aczkolwiek zniosę wszystko dla dobra dzidziula.

Ale ten ból jajnika to mnie dobija, jak leżę to boli mniej ale promieniuje do środka podbrzusza, a jak wstanę to centralnie rwie mnie lewą stronę. 🤨
Ból głowy mnie pokonał musiał wziąć Apap aż dwie tabletki.
Aby do wtorku do wtorku.
Mam nadzieję zobaczyć już tętno dzidzi 🥰😍 ,może samopoczucie mnie się poprawi. 😉

Ja też jestem chętna, może mało pisze, ze staram się nadrabiać wszystko. Ostatnio trochę ciężko, bo od dwóch tyg siedzę z chorą 2,5 latką w domu, a moje mdłości i wymioty nie pomagają w niczym 😭 marzę żeby wróciła do przedszkola w poniedziałek 🙏🏻
racja! Przepraszam, jakoś Cię pominęliśmy a pamietam 💜 trzymaj się, nie mogę sobie wyobrazić tego co bym mogła zrobić przy dziecku teraz :o jak ja większość leżę i siedzę 😔
Bardzo Was dziewczyny z dzieckiem/dziećmi podziwiam ☺️

Jakby któraś chciała wizytę u diabetolog Matej-Butrym to będę dzisiaj zwalniać teleporadę z terminem na poniedziałek :)
A dostalas od nich maila co trzeba zrobić przed pierwsza wizyta? Bo ja się rejestrowalam w poniedzialek, ale nie dostałam jeszcze nic. Wolałabym wcześniej mieć tą wizytę niż w lipcu, ale nie wiem czy nie trzeba jakis badań zrobić

bierz Apap, ja wczoraj jak praktycznie umierałam z bólu głowy, naprawdę aż płakałam... wzięłam jedną i mi po 30/40minutach na jakiś czas pomogła. Później wróciło i dziś tez ćmi ale póki nie płacze to nie biorę 🙉
Wczoraj pytałam swoją Gin o te silne bóle głowy. Też poleciła paracetamol. Czasami po prostu trzeba

reklama
Do góry