bierz Apap, ja wczoraj jak praktycznie umierałam z bólu głowy, naprawdę aż płakałam... wzięłam jedną i mi po 30/40minutach na jakiś czas pomogła. Później wróciło i dziś tez ćmi ale póki nie płacze to nie bioręNie wytrzymam, jak ja się fatalnie czuję.
Mdłości, zawroty głowy, i ten okropny ból.
Od rana boli mnie też lewy jajnik,
Nawet sen już nie pomaga.
Czuję się bardzo zmęczona, jakbym w kamieniołomach pracowała.
Chyba wezmę jednak ten Apap...
reklama
ja już się przyzwyczaiłam do płaczu z każdego powodu - prawie codziennie później te nasze dzieci tez będą tak płakaćMożemy sobie podać ręce.... Mi się jeszcze nasiliły wahania nastroju i beczę dziś od rana... Sama ze sobą wytrzymać nie mogę
Dagulina
Fanka BB :)
Piękna sukienka!To możliwe żeby w 10tc być tak wzdętym ? Co prawda to moja 3 ciąża ale nie wiem czy to normalne że już tak widać Zobacz załącznik 1281498
Ja tak samo, na przemiennie...Możemy sobie podać ręce.... Mi się jeszcze nasiliły wahania nastroju i beczę dziś od rana... Sama ze sobą wytrzymać nie mogę
Raz normalna raz zła niewiadomo na co.
Mnie niestety nic nie pomaga...Przybijam pione bo tez zdycham
Mi na mdłości chwilowo pomaga coca-cola.
2 łyki a robią robote
Jestem głodna mdli, zjem coś i też mdli, wypiję wodę mdli. Masakra normalnie...
Aczkolwiek zniosę wszystko dla dobra dzidziula.
Ale ten ból jajnika to mnie dobija, jak leżę to boli mniej ale promieniuje do środka podbrzusza, a jak wstanę to centralnie rwie mnie lewą stronę.
Ból głowy mnie pokonał musiał wziąć Apap aż dwie tabletki.
Aby do wtorku do wtorku.
Mam nadzieję zobaczyć już tętno dzidzi ,może samopoczucie mnie się poprawi.
racja! Przepraszam, jakoś Cię pominęliśmy a pamietam trzymaj się, nie mogę sobie wyobrazić tego co bym mogła zrobić przy dziecku teraz jak ja większość leżę i siedzęJa też jestem chętna, może mało pisze, ze staram się nadrabiać wszystko. Ostatnio trochę ciężko, bo od dwóch tyg siedzę z chorą 2,5 latką w domu, a moje mdłości i wymioty nie pomagają w niczym marzę żeby wróciła do przedszkola w poniedziałek
Bardzo Was dziewczyny z dzieckiem/dziećmi podziwiam
Karolina2495
U mnie przed chwilą łezka wzruszenia jak usłyszałam tętno dzidzi na detektorze[emoji173] dzisiaj 9+2
ja już się przyzwyczaiłam do płaczu z każdego powodu - prawie codziennie [emoji1787] później te nasze dzieci tez będą tak płakać [emoji15]
słodka_beza
A dostalas od nich maila co trzeba zrobić przed pierwsza wizyta? Bo ja się rejestrowalam w poniedzialek, ale nie dostałam jeszcze nic. Wolałabym wcześniej mieć tą wizytę niż w lipcu, ale nie wiem czy nie trzeba jakis badań zrobićJakby któraś chciała wizytę u diabetolog Matej-Butrym to będę dzisiaj zwalniać teleporadę z terminem na poniedziałek
Dagulina
Ooo... A co to za detektora, że tak szybko wyłapał?U mnie przed chwilą łezka wzruszenia jak usłyszałam tętno dzidzi na detektorze[emoji173] dzisiaj 9+2
Wczoraj pytałam swoją Gin o te silne bóle głowy. Też poleciła paracetamol. Czasami po prostu trzebabierz Apap, ja wczoraj jak praktycznie umierałam z bólu głowy, naprawdę aż płakałam... wzięłam jedną i mi po 30/40minutach na jakiś czas pomogła. Później wróciło i dziś tez ćmi ale póki nie płacze to nie biorę
reklama
Magdam27
superZobaczcie co wczoraj kupiliśmy naszemu synkowi
Podziel się: