monnkej
Fanka BB :)
Super gromadkaPierworodny ma 6lat, drugi ma 4lata i córka 2lata skończy za kilka dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gromadkaPierworodny ma 6lat, drugi ma 4lata i córka 2lata skończy za kilka dni
Ale mocna kreska! Super!29.03 aplikacja wyliczyła właśnie na wtorek to 5t2d
Kreska jeszcze bardziej czerwona po 10 minutach
Lubie robić testy i widzieć ⏸
Został mi jeszcze jeden... oby nie przyszło mi do głowy powtarzać jutro rano
to z godziny 15 nie śmiałam dość długo w sumie ale 3/4 mocz to był. O 4 wstawałam do pracy i nie miałam aby powtórzyć bo wczoraj robiłam 30mlU i NIE BYŁO ZADNEJ KRESKI i się trochę załamałam ale jest jestAle mocna kreska! Super!
Używam tej samej aplikacji do zapisywania miesiączek i dni płodnych. Fantastyczna jest również na czas ciąży
To ,że głośno to małe piwo ale jak radośnie Juz piszę : 8 lat starań,jedno poronienie i cisza...wszystkie badania zrobione ,prawidłowe a dwóch kresek brak..@Stokrotka2021 głośno
A napisz coś więcej o sobie
@monnkej wymarzona dwójka miała być, ale jak widać los ma dla mnie inne plany, a jak u ciebie?
nie miałabym nic przeciwko takim planom :-)@Stokrotka2021 głośno
A napisz coś więcej o sobie
@monnkej wymarzona dwójka miała być, ale jak widać los ma dla mnie inne plany, a jak u ciebie?
Piękne !!!29.03 aplikacja wyliczyła właśnie na wtorek to 5t2d
Kreska jeszcze bardziej czerwona po 10 minutach
Lubie robić testy i widzieć ⏸
Został mi jeszcze jeden... oby nie przyszło mi do głowy powtarzać jutro rano
trzymam kciuki abyś do nas dołączyłaPiękne !!!