reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Trochę się martwię bo generalnie nie mam apetytu. Jem dziwne rzeczy, które jestem w stanie przełknąć. Jogurty, biale pieczywo, zupy. Apetyt wraca dopiero ok 19.00. Wszędzie czytam o zdrowej diecie ale na myśl o rybach czy nawet warzywach mam mdłości :(
ja już oglądam filmiki jedzeniowe z utęsknieniem kiedy będę mogła jeść normalne rzeczy😅 a tak to bułki, makaron prawie bez niczego, woda i trochę owoców
i bardzo często w ostatniej chwili zatrzymuję odruch wymiotny:baffled:
więc łącze się w bólu, mam nadzieję że już niedługo ten niełatwy trymestr minie🤪 (mam 11 tg)

Poparzona się nie czuję, ale "obawiam się", że to wszystko to na chłopaka 🙃 Chciałabym dziewczynkę, ale w rodzinie partnera same chłopaki, żadnej dziewczynki... Żona jego brata jest też aktualnie w drugiej ciąży, ma już synka, lekarz już zasugerował, że najprawdopodobniej znowu będzie chłopak, więc obie jesteśmy przygotowane psychicznie, mimo że po cichutku liczyłyśmy.... 😌😌😌
Nie mów hop 🙂 ja zawsze byłam pewna, że będę mieć chłopaka, bo u nas w rodzinie tylko chłopcy się rodzą a tu niespodzianka i mam córcię 🙂 uwierzyłam dopiero jak urodziłam 🙈 najlepsze jest to, że nawet wszelkie ubranka itp zawsze oglądałam po kątem chłopca i później dla dziewczynki nic mi się nie podobało 🤭

Poparzona się nie czuję, ale "obawiam się", że to wszystko to na chłopaka 🙃 Chciałabym dziewczynkę, ale w rodzinie partnera same chłopaki, żadnej dziewczynki... Żona jego brata jest też aktualnie w drugiej ciąży, ma już synka, lekarz już zasugerował, że najprawdopodobniej znowu będzie chłopak, więc obie jesteśmy przygotowane psychicznie, mimo że po cichutku liczyłyśmy.... 😌😌😌
na razie nic nie wiadomo jeszcze;)
Pytalam o to uczucie w buzi, bo ja dlugo czułam tak dziwnie jakbym wlasnie poprzona miala;(

Nie mów hop 🙂 ja zawsze byłam pewna, że będę mieć chłopaka, bo u nas w rodzinie tylko chłopcy się rodzą a tu niespodzianka i mam córcię 🙂 uwierzyłam dopiero jak urodziłam 🙈 najlepsze jest to, że nawet wszelkie ubranka itp zawsze oglądałam po kątem chłopca i później dla dziewczynki nic mi się nie podobało 🤭

😍😍😍 jest nadzieja!

reklama
ja już oglądam filmiki jedzeniowe z utęsknieniem kiedy będę mogła jeść normalne rzeczy😅 a tak to bułki, makaron prawie bez niczego, woda i trochę owoców
i bardzo często w ostatniej chwili zatrzymuję odruch wymiotny:baffled:
więc łącze się w bólu, mam nadzieję że już niedługo ten niełatwy trymestr minie🤪 (mam 11 tg)
Mario, totalnie łącze się w bólu. Wcinam to samo. Filmików jedzenipwych nie mogę oglądać bo też mnie odpychają 😥 połowę kont na IG musiałam wyciszyć, żeby jedzenia nie oglądać. 🙈 u mnie obecnie 10t

Do góry