reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A na pewno można magnez w ciąży, nie jest to szkodliwe? Ja to już jestem przewrazliwiona. A też miałaś takie klucia z jednej strony?
Miałam takie kłucia i uczucie twardego brzucha. Wiesz ja nie jestem lekarzem, ale mój ginekolog, który pomógł mi ciążę osiągnąć i ją prowadzi kazał brać magnez 3 razy dziennie, więc mu ufam. Nie sądzę żeby chciał zaszkodzić.

reklama
Co do seriali to jeszcze chyba nikt nie wymienił a mnie się podobało Good Girls - ale tylko 2 pierwsze sezony, a z takich dłuższych tasiemców, idealnych na ciążowy czas Plotkara i Jane the Virgin. Dla mnie zabawne 😁

O rany, jak tak wymieniamy seriale... 😄 To ode mnie jeszcze:
  • Szkoła dla elity
  • Gambit królowej
  • Dawno, dawno temu
  • Lucyfer
  • The Flash
  • Arrow
  • Sex education
  • Locke&Key
  • Cień i kość
  • The umbrella academy
  • Warrior nun
To jest Netflix, starałam się wymienić te które jeszcze nie padły (bo Dom z papieru polecam bardzo! 🥰)
A może TVN Player? Tam zdecydowanie Szadź (nie oglądałam jeszcze 2 sezonu) ;)

Napisalas post powitalny na styczniowkach 22 maja z informacją, że będziesz chyba lutową mamą, później 34 posty na lutówkach i dopiero teraz kilka postów na styczniowkach, bo będzie zamknięty wątek[emoji848]
Rozumiem ze Tobie idealnie się pokrył termin z om z usg ? Bo mi akurat nie . Najpierw wszystko wskazywało na luty pierwsze dni . Po badaniu termin mam na 31 stycznia dziś będę na usg i się okaze 😉. A tak pozatym to co w tym złego ?
jak już dobrze sprawdzasz to sprawdź tez proszę ile lajków dawałam tu dziewczynom i ile smuteczków jak dziewczyny ta ciąże traciły 😕 także wiesz … noi gratuluje sił i czasu na zajmowanie się takimi rzeczami w ciąży 💪

Zreszta moja droga ja naprawdę nie muszę byc w jakiejś prywatnej grupie . Jeśli się o nią dopytywałam na jakiej zasadzie i ze nie koniecznie z tymi zasadami się zgadzam to czy tam będę czy nie to naprawdę życia mi nie ubędzie .

dużo luzu i miłości przesyłam 🥰🙃

Ostatnia edycja:
  • Szkoła dla elity
  • Gambit królowej
  • Dawno, dawno temu
  • Lucyfer
  • The Flash
  • Arrow
  • Sex education
  • Locke&Key
  • Cień i kość
  • The umbrella academy
  • Warrior nun
To jest Netflix, starałam się wymienić te które jeszcze nie padły (bo Dom z papieru polecam bardzo! 🥰)
O z Playera to fajna jest Chyłka 😊

Ja tez mam raz na jakiś czas kłucia w prawym jajniku, podobno to z niego była u mnie owulacja.
Moja ginekolog bardzo zaleca magnez, podobno w ciąży mocno się wypłukuje i dużo dziewczyn ma niedobory 😊 mam magnez w standardowych witaminach i do tego biorę magnez osobno 2 razy dziennie :)
W takim razie kupuje dziś magnez🙂 oby te kłucie przeszło.

• Szkoła dla elity
  • Gambit królowej
  • Dawno, dawno temu
  • Lucyfer
  • The Flash
  • Arrow
  • Sex education
  • Locke&Key
  • Cień i kość
  • The umbrella academy
  • Warrior nun
Dzieki, poczytam sobie o czym są i wybiorę jakiś. 😆Szkole i sex oglądałam, fajne. The umbrella academy jakos nie podeszła mi :D

reklama
Do góry