Kokniodla
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dość mały brzuch, trochę go widać. Od 2-3 tygodni czuję kopniaki. A tak od 16 tygodnia czuję jak mały się rozpycha.Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]
A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(
Mi ginekolog poleciła rennie. W moim przypadku sprawdza się świetnie. A z domowych sposobów to zjedzenie kilku migdałów...choć to rzadko pomaga.Dziewczyny bierzecie coś na zgagę, mam taką że nie mogę sobie poradzić, tylko mnie złapie i ląduje w toalecie jakaś masakra
Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]
A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(
Dziewczyny bierzecie coś na zgagę, mam taką że nie mogę sobie poradzić, tylko mnie złapie i ląduje w toalecie jakaś masakra
no i wylondowalam w szpitalu na kilka dni :/ miałam taki zjazd że szok
najpierw lekko brzuch mnie bolał potem siadłam niedobrze mi, ciemno przed oczami szumy w uszach że nic w koło nie słyszałam, cała mokra w momencie i o :/ pierwszy raz, ogolni ciąże bezobiawowo przechodzę czasami mi trochę duszno tylko kiedyś też tak miałam że mnie zemdliło lekko delikatnie szumiało w uszach a dziś taka masakra ale usg mi zrobili dzidzia zdrowo 100% dziewczynka. może być ze pierwsza ciąża i dlatego tak mnie boli ale na jakieś 2/3 dni zostaje
Współczuję, ale coś jest chyba z pogodą bo ja ledwo żyje. Duszność, palpitacje serca, trochę pobolewa mnie łep i mam jakieś skoki adrenaliny. Albo leżę ospala albo jakby mnie kto paralizatorem rozbudził. A u Ciebie dodatkowo te zęby. Ciąża, zabieg plus pogoda miałaś prawo źle się poczuć. Dobrze że mała zdrowa. Wracaj szybko do zdrowia.no i wylondowalam w szpitalu na kilka dni :/ miałam taki zjazd że szok
najpierw lekko brzuch mnie bolał potem siadłam niedobrze mi, ciemno przed oczami szumy w uszach że nic w koło nie słyszałam, cała mokra w momencie i o :/ pierwszy raz, ogolni ciąże bezobiawowo przechodzę czasami mi trochę duszno tylko kiedyś też tak miałam że mnie zemdliło lekko delikatnie szumiało w uszach a dziś taka masakra ale usg mi zrobili dzidzia zdrowo 100% dziewczynka. może być ze pierwsza ciąża i dlatego tak mnie boli ale na jakieś 2/3 dni zostaje
Ja przed ciążą upaslam się 20 kg a przez ciążę 2,300. Ma co ściągać teraz ciągle powtarzam, że to jeszcze nie ciąża tylko spadło. Zwłaszcza że mam otyłość brzuszną. W sobotę jak co weekend nowa focia xd ... a tymczasem leżę jak zwłoki na balkonie... wreszcie świeże wieczorne powietrze.Do Diana_
Druga ciąża, pierwszą niestety poroniłam.
A co do brzuszka to trochę tłuszczyku zawsze miałam i juz sama nie wiem czy zgrubłam czy to ciąża [emoji23]