reklama
A w jakim jesteś wieku ? Ja mam 33 lata a moje dzieci 8 i 5 lat u mnie też pełno myśli i obaw...
32 w lipcu To u mnie troszkę starsze dzieci. Córka chce siostrę ,syn brata ..normalnie zamówienia robią hehe Mi obojętnie parkę już mam, oby zdrowe. Śniły mi się przed tym jak dowiedziałam się ,że jestem w ciąży trojaczki parę razy oby nie był to sen proroczy U mojego w rodzinie były ,ale bliźniaki
Ja to się najbardziej martwię ,aby dobrze miejsce wybrać bo to już będzie na resztę życia..
Nie jest to łatwe, ja pochodzę z wielkopolski ,mój z zachodniopomorskiego i teraz tu mieszkamy.
Mieszkałam w różnych miejscach.
Ja to mam apetyt ,coś czuję ,że troszkę mi przybędzie w tej ciąży. Odpukać czuję się dziś dobrze ,sutki prawie nie bolą ,brzuch się uspokoił ,zgaga też, senność odeszła.
Mnie się zawsze marzyły bliźniaki, chłopczyk i dziewuszka
Imiona mam wybrabe od lat. Moje dzieci jsszcze nie wiedzą o dzidzi, powiem za jakiś czas kiedy wszystko będzie ok... no i u mnie będzie duża różnica wieku bo aż 13 lat i 11
Imiona mam wybrabe od lat. Moje dzieci jsszcze nie wiedzą o dzidzi, powiem za jakiś czas kiedy wszystko będzie ok... no i u mnie będzie duża różnica wieku bo aż 13 lat i 11
Mnie właśnie boli brzuch jak na @ nie pamiętam czy w pierwszej ciąży też mnie pobolewal. Cycki bolą bardzo i czasami piękna skutki. Ja mam dziwne sny ostatnio ze mnie orka chce pozrec i takiego typu rzeczy [emoji23]32 w lipcu To u mnie troszkę starsze dzieci. Córka chce siostrę ,syn brata ..normalnie zamówienia robią hehe Mi obojętnie parkę już mam, oby zdrowe. Śniły mi się przed tym jak dowiedziałam się ,że jestem w ciąży trojaczki parę razy oby nie był to sen proroczy U mojego w rodzinie były ,ale bliźniaki [emoji14]
Ja to się najbardziej martwię ,aby dobrze miejsce wybrać bo to już będzie na resztę życia..
Nie jest to łatwe, ja pochodzę z wielkopolski ,mój z zachodniopomorskiego i teraz tu mieszkamy.
Mieszkałam w różnych miejscach.
Ja to mam apetyt ,coś czuję ,że troszkę mi przybędzie w tej ciąży. Odpukać czuję się dziś dobrze ,sutki prawie nie bolą ,brzuch się uspokoił ,zgaga też, senność odeszła.
zuza9292
Fanka BB :)
Będzie dobrze i zobaczysz serduszko [emoji173] ja mam jutro wizytę i też mam stracha.
Cześć dziewczyny ja się dziś fatalnie czuje cały czas bym spała. 21 mam drugą wizytę zobaczymy czy serduszko bije strasznie się schizuje. Tydzień temu jak byłam to był pęcherzyk i malutka kropeczka.
A który tydzień Ci wychodzi u mnie 5+4Będzie dobrze i zobaczysz serduszko [emoji173] ja mam jutro wizytę i też mam stracha.
O u mnie też wychodzi 5+4 . Ale jak byłam wczoraj na usg to pecherzyk wychodzi na tydzień wcześniej. W pierwszej ciazy miałam tak samo. Chyba dlatego że mam cykle 31 dni
A który tydzień Ci wychodzi u mnie 5+4
mohaaa
Jestem już po. Pęcherzyk 7 mm, nic więcej na razie nie widać. Pociesza mnie fakt, ze to nie ciąża pozamaciczna. Ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z miesiączki (myślałam, ze skoro owu była przynajmniej 2 dni wcześniej niż powinna, to by oznaczało, ze ciaza jest starsza? Nie rozumiem tego). Dostałam luteinę i duphaston. Za 3-4 mam sprawdzić beta hcg, a do swojego lekarza pójdę tak jak byłam umówiona na 21.05, chyba ze plamienie będzie mocniejsze, to wcześniej. Pytałam czy może być znów puste jajo, to lekarz powiedział, ze nigdy nie można tego wykluczyć, ale zdarza się to bardzo rzadko. Powiedziałam mu tez, ze od kilku lat mam problem z płomieniami przed miesiączka w każdym cyklu, był zdziwiony, ze żaden z lekarzy, u których byłam, nie widział w tym problemu i nie włączył leczenia, bo prawdopodobnie mam niski progesteron. A ze odpowiada on za zajście w ciąże i jej utrzymanie, to tym bardziej... trochę się uspokoiłam, ale i tak miałam nadzieje, ze będzie zarodek. Przy ilu mm pęcherzyka widziano u Was zarodek?
zuza9292
Ważne, że wszystko pod kontrolą bierz leki i odpoczywaj będzie dobrze [emoji173]Jestem już po. Pęcherzyk 7 mm, nic więcej na razie nie widać. Pociesza mnie fakt, ze to nie ciąża pozamaciczna. Ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z miesiączki (myślałam, ze skoro owu była przynajmniej 2 dni wcześniej niż powinna, to by oznaczało, ze ciaza jest starsza? Nie rozumiem tego). Dostałam luteinę i duphaston. Za 3-4 mam sprawdzić beta hcg, a do swojego lekarza pójdę tak jak byłam umówiona na 21.05, chyba ze plamienie będzie mocniejsze, to wcześniej. Pytałam czy może być znów puste jajo, to lekarz powiedział, ze nigdy nie można tego wykluczyć, ale zdarza się to bardzo rzadko. Powiedziałam mu tez, ze od kilku lat mam problem z płomieniami przed miesiączka w każdym cyklu, był zdziwiony, ze żaden z lekarzy, u których byłam, nie widział w tym problemu i nie włączył leczenia, bo prawdopodobnie mam niski progesteron. A ze odpowiada on za zajście w ciąże i jej utrzymanie, to tym bardziej... trochę się uspokoiłam, ale i tak miałam nadzieje, ze będzie zarodek. Przy ilu mm pęcherzyka widziano u Was zarodek?
U mnie 6+1A który tydzień Ci wychodzi u mnie 5+4
reklama
W pierwszej ciąży poszłam w 4tc był sam pęcherzyk potem szłam w 7 tc i było już widać serduszko. Teraz jak byłam w drugiej ciąży jakoś 4+4 to był sam pęcherzyk i mała kropeczka ale nie pwoedzial że to zarodek bo za wcześnie. Idę 21 mam nadzieję że będzie widać serce.Jestem już po. Pęcherzyk 7 mm, nic więcej na razie nie widać. Pociesza mnie fakt, ze to nie ciąża pozamaciczna. Ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z miesiączki (myślałam, ze skoro owu była przynajmniej 2 dni wcześniej niż powinna, to by oznaczało, ze ciaza jest starsza? Nie rozumiem tego). Dostałam luteinę i duphaston. Za 3-4 mam sprawdzić beta hcg, a do swojego lekarza pójdę tak jak byłam umówiona na 21.05, chyba ze plamienie będzie mocniejsze, to wcześniej. Pytałam czy może być znów puste jajo, to lekarz powiedział, ze nigdy nie można tego wykluczyć, ale zdarza się to bardzo rzadko. Powiedziałam mu tez, ze od kilku lat mam problem z płomieniami przed miesiączka w każdym cyklu, był zdziwiony, ze żaden z lekarzy, u których byłam, nie widział w tym problemu i nie włączył leczenia, bo prawdopodobnie mam niski progesteron. A ze odpowiada on za zajście w ciąże i jej utrzymanie, to tym bardziej... trochę się uspokoiłam, ale i tak miałam nadzieje, ze będzie zarodek. Przy ilu mm pęcherzyka widziano u Was zarodek?
Ale przy ilu to było mm to nie pamiętam.