reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Nic. W nocy co prawda męczyły skurcze ale teraz cisza. Dzisiaj dokładnie mam termin, jutro wizyta u gin i ktg. Jestem cała obolała i pierwszy raz czuję że naprawdę mam już trochę dość.
Do tego u nas ferie, więc dzieci w domu i mam wyrzuty sumienia bo co roku wyjeżdżaliśmy a teraz pierwszy raz siedzimy w domu i czekamy. Pogoda do niczego, nie wiem już co wymyślić. Nie mam siły na nic.
No to się wyżaliłam😕

A ja się zastanawiam kiedy uznać ciążę za "po terminie" bo termin z om to 16.01 a z usg 23.01 I kiedy udać się do szpitala?
Ja bym udała się 16 na ktg. Mój lekarz kazał mi się stawić na ktg właśnie w dniu wypadającym z om, a potem myśli się, co dalej. Kolejne wizyty i lekarza, skierowanie do szpitala, np. na wywoływanie itp

reklama
Mój lekarz liczy termin wg om, a jak do tego czasu nie urodzę to do szpitalna mam się udać po tygodniu. Na ta chwile co tydzień ktg.

Do góry