Malinkaa123
Fanka BB :)
Też mam takie wodnisto białe A od piątku odpada mi czop i wygląda zupełnie inaczejTeż mi się tak wydaje. Sama mam takie upławy rzadkie o białym kolorze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam takie wodnisto białe A od piątku odpada mi czop i wygląda zupełnie inaczejTeż mi się tak wydaje. Sama mam takie upławy rzadkie o białym kolorze
Może cisza przed nagłą burzaJa po wczorajszej wizycie: brak rozwarcia, szyjka 17 mm. Tak się bałam, ze nie uda mi się dotrwać do 37 tc, a obecnie 38 i cisza
Zobaczymy jak to będzie lekarz się śmieje, ze ta ciąża to przeciwieństwo mojej pierwszej.Może cisza przed nagłą burza
Ja bym udała się 16 na ktg. Mój lekarz kazał mi się stawić na ktg właśnie w dniu wypadającym z om, a potem myśli się, co dalej. Kolejne wizyty i lekarza, skierowanie do szpitala, np. na wywoływanie itpA ja się zastanawiam kiedy uznać ciążę za "po terminie" bo termin z om to 16.01 a z usg 23.01 I kiedy udać się do szpitala?