reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Kobieta musi wyrazić zgodę. Nie jesteśmy krowami.
Widocznie nie zglosila tego. Idziesz do szpitala klinicznego to z góry nikt Cię nie pyta. Trzeba samemu to zgłosić. Krowami nie. Ale na krowach ani w teorii przyszli lekarze niczego się nie nauczą. Gdyby każdy odmawiał mieliby wiedzę tylko teoretyczną a uwierz mi nie chciałabyś takiego lekarza mieć [emoji6] niestety trzeba umieć się odezwać zawsze i wszędzie.

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Widocznie nie zglosila tego. Idziesz do szpitala klinicznego to z góry nikt Cię nie pyta. Trzeba samemu to zgłosić. Krowami nie. Ale na krowach ani w teorii przyszli lekarze niczego się nie nauczą. Gdyby każdy odmawiał mieliby wiedzę tylko teoretyczną a uwierz mi nie chciałabyś takiego lekarza mieć [emoji6] niestety trzeba umieć się odezwać zawsze i wszędzie.

Ja po ciężkim zapaleniu wyrostka i operacji leżałam cała golutka - 18 lat miałam, nagle weszło 12 lekarzy sami faceci prawie;p mlodziutcy *_* ale byłam pół przytomna więc ;p
Ale zdążyłam zauważyć że byli przystojni haha

@xssenia nieszczęścia lubią chodzić parami, coś w tym jest. Ktoś Ci pomaga mama siostra przyjaciółka? Mężowi potwierdzili coś? (Jeśli nie chcesz o tym pisać to pomijam pytanie). Mają jakieś podejrzenia co do tego stanu zapalnego czy nic? A Ty mialas ten pakiet badan chlamydia mycoplasma ureoplasma? Trzymaj się mocno jesteś bardzo dzielna a my wszystkie trzymamy za całą trójkę kciuki!!!

A Wy miałyście wszystkie ten pakiet? To wymaz z pochwy czy jak?

Ja po ciężkim zapaleniu wyrostka i operacji leżałam cała golutka - 18 lat miałam, nagle weszło 12 lekarzy sami faceci prawie;p mlodziutcy *_* ale byłam pół przytomna więc ;p
Ale zdążyłam zauważyć że byli przystojni haha
Najgorzej robic operację w szpitalu którym się pracuje. Koleżanka miala na wyrostek i podczas operacji sobie ją obejrzeli [emoji53]

A Wy miałyście wszystkie ten pakiet? To wymaz z pochwy czy jak?
Ja mialam jeszcze przed ciąża. Mialam ureaplasme do leczenia. Na szczęście po jednym antybiotyku przeszło. Dobrze miec zrobione bo to niebezpieczne w ciąży. Ale też powoduje problemy z zajściem i głównie dlatego ze chodziłam do kliniki leczenia niepłodności to miałam badane. Tak wymaz z szyjki bodajże

Niech sie uczą na tym, ktorym to nie przeszkadza, takie mam zdanie na ten temat ;) Potem sie czyta jakies opowieści o traumach po porodzie albo badaniach i zdziwienie, ze tyle babek nie chodzi do gina.

Ostatnia edycja:
Też zawsze ryczałam i teraz ryczę przy porodach, jak byłam smarkacz i na MTV leciały nastoletnie matki to też wyłam :)
Ja wcześniej nie oglądałam ale teraz w ciąży jak szukałam położnej w moim mieście to trafiłam na fb na filmiki z porodów domowych. Jak ja przy tym płakałam ;). Potem powiedziałam mężowi, że oglądałam i znowu się poryczałam. Te hormony :p.

Ja właśnie otrzymałam wyniki posiewu z pochwy, który robiłam w poniedziałek. Posiew wyszedł czysty, a jeszcze 3 dni wcześniej w piątek miałam robione badanie czystości i wyszedł mega stan zapalny. Zanim wpadłam na to by wykonać posiew w weekend zaaplikowałam jedną globulkę, ale odczekałam 48 h przed pobraniem materiału... Już nie wiem czy to mogło zafałszować wynik. Jeny ile to się trzeba nakombinować w tej ciąży.

reklama
@xssenia najważniejsze, że Waszą trójką zajmują się lekarze. Musicie znaleźć w sobie siłę i nadzieję, że wszystko się dobrze skończy.
Jestem z Wami myślami i mocno trzymam kciuki!

Do góry