reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny czy wy też jesteście takie nerwowe jak ja. Bo ja strasznie, w ogóle to straszne miewam humorki aż wręcz jestem czasem niemiła. Ostatnio nawet z mamą się posprzeczał AM oczywiście się odzywamy ale mam takie napady że nic mi nie pasuje i o wszystko się czepiam. Szkoda mi męża i synka i otoczenia :no: ehh te hormony.
Ostatnio krzesłem rzuciłam, bo mąż gadał przez tel. a ja nie mogłam poczytać, wszystko w normie :D
Zależy od dnia, czasami już się budzę tak nabuzowana że masakra, uciekam wtedy pod prysznic żeby ochłonąć, aby nie dręczyć rodziny :evil:

reklama
Dziewczyny czy wy też jesteście takie nerwowe jak ja. Bo ja strasznie, w ogóle to straszne miewam humorki aż wręcz jestem czasem niemiła. Ostatnio nawet z mamą się posprzeczał AM oczywiście się odzywamy ale mam takie napady że nic mi nie pasuje i o wszystko się czepiam. Szkoda mi męża i synka i otoczenia :no: ehh te hormony.
Ja generalnie jestem nerwus, ale odkąd mieszkam ze swoim B który jest oazą spokoju to i ja się bardzo uspokoiłam. Ostatnio jednak miewam jakieś nerwowe chwile.

Hej dziewczyny , ja chwilowo odpoczywam. Zalozylam ze bede pracować jeszcze z 2.5 mca ale chyba nie da rady. Po niecalych 7 godz w pracy czuje mcne uciskanie w dole brzucha. Poki co mam duzo waznej pracy wiec nie zakladam L4 ale musze to wziac pod uwage.
Gratuluję udanych wizyt!
Dreams jak Twoj ból?
Witam nowe mamusie.

Wracam od dentysty, czeka mnie kanałowe... Ostatni dzwonek przed bólem, bo już podobno stan zapalny wszedł.
W poczekalni siedziała Pani i tak się na mnie patrzy i pyta czy to dziewczynka będzie. Normalnie wiedźma jakaś! Trafiła

Oj współczuję kanałowego!
Muszę się umówić wreszcie do dentysty, bo na pewno mnie czeka plombowanie.

Co do wiedźmy - ostatnio przyszło mi do głowy, że wszyscy zgadując mówią, że chłopiec, żeby być miłym, przez ten przesąd, że dziewczynki odbierają urodę. A tu patrz, są wyjątki... Wiedźma, naprawdę!!! [emoji8]

A ja, mimo że oczekuję chłopca czuję się zdecydowanie brzydsza, włosy mam jakieś przyklapnięte, już nie wiem co z nimi zrobić, i mam wrażenie, że przez kilka ostatnich miesięcy się bardzo postarzałam na twarzy. Same zmarszczki i jakaś szara cera.

Oj współczuję kanałowego!
Muszę się umówić wreszcie do dentysty, bo na pewno mnie czeka plombowanie.

Co do wiedźmy - ostatnio przyszło mi do głowy, że wszyscy zgadując mówią, że chłopiec, żeby być miłym, przez ten przesąd, że dziewczynki odbierają urodę. A tu patrz, są wyjątki... Wiedźma, naprawdę!!! [emoji8]

A ja, mimo że oczekuję chłopca czuję się zdecydowanie brzydsza, włosy mam jakieś przyklapnięte, już nie wiem co z nimi zrobić, i mam wrażenie, że przez kilka ostatnich miesięcy się bardzo postarzałam na twarzy. Same zmarszczki i jakaś szara cera.
Ja do tej pory myślałam, że naprawdę źle nie wyglądam. Żadnych przebarwień ani trądziku, cera też nie najgorsza nawet kosmetyczka mi mówiła, że nie jest źle. Może czas przeprosić się z makijażem, bo podkładu to ja już dawno nie widziałam. Na tym L4 wcale mi się nie chce malować, szczególnie jak tak gorąco było.

Ja już się uspokoilam. Ale potrafię nawrzeszczec na eMka jeszcze ...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry