Ooo już masz niezły zestaw[emoji16]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja chyba dzisiaj wywloke worek po Julce i poprzeglądam co tam mam a czego brakuje dla maluszki małej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo już masz niezły zestaw[emoji16]
Uwielbiam Tess Gerrittsen, przeczytałam (i zakupiłam [emoji16]) całą serię o Jane Rizzoli [emoji4] czytałam też coś spoza serii i było ciut gorsze, ale też dobrze się czytało [emoji4]Waśnie czytam serię Tess Gerritsen, zakochałam się w jej książkach chociaż nigdy nie lubiłam kryminałów
Magne B6
O ja, Dream widzę, ze w ubranka jestes obstawiona . My albo po jutrzejszej wizycie albo po połówkowych zamówimy wózek i fotelik z baza. No i zrobię sobie jeszcze listę co mama ma pakować do torby i lece z koksem dla siebie i malucha . O, dostałam kopniaka na potwierdzenie od syna .[emoji16]
O właśnie! idę poszukać worków po dzieciachOoo już masz niezły zestaw
Ja chyba dzisiaj wywloke worek po Julce i poprzeglądam co tam mam a czego brakuje dla maluszki małej
Ja zamówiłam tę serię Tess jak była w kioskach <3O rany, położyłam się tylko na godzinkę i chyba 8 stron do nadrobienia [emoji16]
Uwielbiam Tess Gerrittsen, przeczytałam (i zakupiłam [emoji16]) całą serię o Jane Rizzoli [emoji4] czytałam też coś spoza serii i było ciut gorsze, ale też dobrze się czytało [emoji4]
Bonda mnie nie przekonała. Czytałam "Tylko martwi nie kłamią" i to akurat mi się podobało. Później zaczęłam właśnie te serię - Pochłaniacz jeszcze był ok, ale wysiadłam przy Okularniku. Naprawdę bardzo rzadko mi się zdarza nie dokończyć książki, ale ilość wątków i bohaterów, które zbiegną się pewnie na ostatnich 5 stronach mnie odrzuciła. Lampiony były kiedyś w promocji w empiku, więc kupiłam ale narazie książka się kurzy. Może jak już niedługo zrobi się chłodno i szybko ciemno to do tego wrócę [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale duzoooo tego [emoji3] Fajnie ! [emoji3][emoji16]
Szkoda, bo pewnie bys sie uspokoila Odpoczywaj , na pewno wszystko jest okNo ja po wizycie .... w sensie praktycznie pocalowalam klamke. Lekarz niestety na bloku operacyjnym. Po konsultacji z polozna odlozylysmy ta do srody, wtedy mam termin. Powiedziala mi ze jesli to kropka i nic nie boli to moze byc to fozjologiczne. Normalnie gdybym sie nie przypattywala za kazdym razem papierowi to bym teho nie zauwazyla. Moge jechac do kliniki, ale mysle ze poczekamy. W razie czego jutro od rana lekarz moze tez mnie przyjac.
Troche sie uspokoilam, aczkolwiek 2 dni odpoczywam... bezdyskusyjnie