reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Jak macie możliwość to ja bym zdecydowała się na wynajem. Po urodzeniu dziecka będzie jeszcze gorzej

Teraz juz za późno na wynajem, bo w grudniu przeprowadzamy sie do naszego domu. Zostały ostatnie miesiace męczarni. Mieszkamy razem od stycznia, to była kwesta 10 miesięcy, dlatego uznaliśmy ze przetrwamy. Jak dziecko sie urodzi, będziemy juz na swoim.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I to jest wlasnie powod dla którego nie chce isc na L4 ;) Wole pracować do rozwiązania jak to tylko możliwe niż latać z mopem cała ciąże [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Teraz juz za późno na wynajem, bo w grudniu przeprowadzamy sie do naszego domu. Zostały ostatnie miesiace męczarni. Mieszkamy razem od stycznia, to była kwesta 10 miesięcy, dlatego uznaliśmy ze przetrwamy. Jak dziecko sie urodzi, będziemy juz na swoim.

To chociaż tyle dobrze :)

Że z invitro. Więc musisz być ostrożniejsza. Tak? czy się myle:-)

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
i tak i nie ;) zalezy od kobiety. niektore szybko odstawiaja leki i przechodza ciaze jak kazda kobieta, inne sie bardziej mecza. ja akurat jestem zdrowa, problemem byl czynnik meski, wiec na ciaze nie powinno miec to wplywu, aczkolwiek fakt krwawienia moga sie brac z tego, ze jednak na sile ten zarodek byl podany do macicy a nie naturalnie i macica sie moze troche buntowac ;)

@jolka1222 ja mam w domu 2latke... Te 3 tygodnie to była masakra, musiałam jej tłumaczyć, że nie mogę wziąć jej na ręce itd. Ciężko było, ale było warto. Teraz nadal muszę uważać i na rękach jej nie noszę za długo, ale podnieść itp to już spokojnie

Ważne żebyś nie brała wszystkich jej humorów do siebie i się tym nie przejmowała. Szkoda twojego zdrowia i dzidzi

Tylko ja jestem taka ze mimo iż wyzionę ducha przez robotę to jak ktoś mi zarzuci ze jest brudno, ja w to uwierzę i wezmę do siebie to. Moj cholerny charakter. Przejmuje sie wszystkim.

reklama
@jolka1222 ja mam w domu 2latke... Te 3 tygodnie to była masakra, musiałam jej tłumaczyć, że nie mogę wziąć jej na ręce itd. Ciężko było, ale było warto. Teraz nadal muszę uważać i na rękach jej nie noszę za długo, ale podnieść itp to już spokojnie
Wow! Podziwiam. Jednak koło 2latki jest co robić. Ja synowi wytłumaczyłam. Szybko zrozumiał i zaakceptował sytuację. Jemu też zależy żeby dzidzia była zdrowa. Ale też jest już starszy. Niestety musimy się oszczędzać żeby nic złego się nie wydarzyło

Do góry