reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Mam wizytę na 19.06
I prenatalne na 22.06
Datę porodu na 02.01

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dopisuje tylko datę porodu bo wizyty widzę wpisałas super [emoji5]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

@Paulletta nie martw się, ja w 5t4d widziałam pęcherzyk, co pani doktor określiła mianem pięknego i ciąży także bądź spokojna

Ja właśnie wróciłam. Było opóźnienie. Widziałam dzidziolka ❤️ Machał mi łapką :-) Serduszko bije ❤️ Z USG dziś wychodzi 9t5d. Ogólnie wszystko OK, tylko z tarczycą idę ku niedoczynności i dostałam leki, ale mam być spokojna. Pani doktor mówi, że wszystko w najlepszym porządku. Teraz zapisuje się na te USG w 12 tygodniu, czyli za 3 tygodnie i na kolejną wizytę do mojej gin 5.07 Dalej się boję o dzidziolka, ale już mi lżej :-)

@Paulletta nie martw się, ja w 5t4d widziałam pęcherzyk, co pani doktor określiła mianem pięknego i ciąży także bądź spokojna

Ja właśnie wróciłam. Było opóźnienie. Widziałam dzidziolka [emoji173]️ Machał mi łapką :-) Serduszko bije [emoji173]️ Z USG dziś wychodzi 9t5d. Ogólnie wszystko OK, tylko z tarczycą idę ku niedoczynności i dostałam leki, ale mam być spokojna. Pani doktor mówi, że wszystko w najlepszym porządku. Teraz zapisuje się na te USG w 12 tygodniu, czyli za 3 tygodnie i na kolejną wizytę do mojej gin 5.07 Dalej się boję o dzidziolka, ale już mi lżej :-)
Wpisalam Cię na wizytę daj znać kiedy usg prenatalne. Nie martw się ja od początku biorę leki na niedoczynność i jest ok[emoji5]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Do góry