reklama
My dzisiaj 50tka teściowej ale taka skromna
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jak można kobiecie dodatkowo w ciąży uwagi robić. Tylko zazdrosnicy z niską samoocena tak robia
Nie znam płci dziecka. Na prenatalnych powiedzieli, że prawdopodobnie dziewczynka i mówiłam do męża, że jak się to potwierdzi to jedziemy po pierwsze ciuszki. Niestety chyba zaczarował usg, bo pan doktor powiedział "nie wiem czy to palec czy dyndus" [emoji23] a miała być Stefania wizyta 23.08.
Co do witamin to mój ginekolog mówi, że nie są potrzebne i firmy farmaceutyczne żerują na zatroskanych ciężarnych. Ja przez pierwszy trymestr brałam pregnę plus. Ma w składzie kwas foliowy, kwasy dha i jod. Jod mimo, że sama musiałam unikać to jak mówi endo pozytywny wpływ jodu na dziecko jest większy niż szkoda dla mnie. Wczoraj kupiłam femibion 2. Już sama uległam..
Co używacie na rozstępy?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do witamin to mój ginekolog mówi, że nie są potrzebne i firmy farmaceutyczne żerują na zatroskanych ciężarnych. Ja przez pierwszy trymestr brałam pregnę plus. Ma w składzie kwas foliowy, kwasy dha i jod. Jod mimo, że sama musiałam unikać to jak mówi endo pozytywny wpływ jodu na dziecko jest większy niż szkoda dla mnie. Wczoraj kupiłam femibion 2. Już sama uległam..
Co używacie na rozstępy?
Jolen26
Fanka BB :)
Ja używam tego Link do: Pharmaceris M FoliactiNie znam płci dziecka. Na prenatalnych powiedzieli, że prawdopodobnie dziewczynka i mówiłam do męża, że jak się to potwierdzi to jedziemy po pierwsze ciuszki. Niestety chyba zaczarował usg, bo pan doktor powiedział "nie wiem czy to palec czy dyndus" [emoji23] a miała być Stefania wizyta 23.08.
Co używacie na rozstępy?
Hej [emoji6] fajnie, że jesteś! Ahh zazdroszczę zawodu. Głupaś nie wracaj[emoji23] w samo bagno reformy się chcesz wpakować? I dzieciaki Cię wykończą. Teraz tylu nauczycieli straci pracę, że chętnie ktoś na zastępstwo przyjdzie. Takie moje zdanie skromne[emoji6]
Powiem Ci, że wszędzie trąbią, że nauczyciele nie mają pracy, ale matematyków nie ma chyba wcale. U nas od roku szukają matematyka i z marnym skutkiem, a do mnie przez cały rok dzwonili z propozycjami z innych szkół. Pewnie nikt po mgr z matematyki nie chce pracować za tak marne pieniądze ;/ w sumie na kasie w biedronce bym zarobiła tyle samo albo i więcej
Ja swoją pracę uwielbiam, ale chyba większą szkodę zrobię im będąc w kratkę i odchodząc w trakcie semestru niż teraz.
Najgorzej, że to sezon jesienno-zimowy czyli wszyscy chorzy i zasmarkani...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
monia090
Witam w sobotni poranek [emoji4] my olewamy dzisiaj sprzatanie i niedlugo wybywamy na mega plac zabaw zeby mloda sie wyszalala. Pozniej wpadniemy do domu na szybki obiad, jesli nie skonczymy w macu [emoji6] a dalej sie zobaczy, moze jezioro jesli bedzie pogoda [emoji4]
Milej soboty mamuski [emoji4]
Milej soboty mamuski [emoji4]
Z tymi zarobkami to nie bujajcie [emoji23] jestem po studiach i nawet połowy nie zarabiam tego co nauczyciel. I start niezły. Ja od dziecka mam wgląd ze tak powiem w sytuację szkolnictwa i bezsensu tutaj się w dyskusję na forum wdawać ale swoje wiem i nikt mnie nie przekona [emoji6] fakt, tez lepiej dla dzieci jak we wrześniu ktoś nowy przyjdzie. Zwolnień jeszcze nie było w zeszłym roku to może dlatego nie mogli nikogo znaleźć. Matematyk to ciężki zawód coś o tym wiem [emoji6]Powiem Ci, że wszędzie trąbią, że nauczyciele nie mają pracy, ale matematyków nie ma chyba wcale. U nas od roku szukają matematyka i z marnym skutkiem, a do mnie przez cały rok dzwonili z propozycjami z innych szkół. Pewnie nikt po mgr z matematyki nie chce pracować za tak marne pieniądze ;/ w sumie na kasie w biedronce bym zarobiła tyle samo albo i więcej
Ja swoją pracę uwielbiam, ale chyba większą szkodę zrobię im będąc w kratkę i odchodząc w trakcie semestru niż teraz.
Najgorzej, że to sezon jesienno-zimowy czyli wszyscy chorzy i zasmarkani...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mamaincogito
Jedziemy nad wodę sąsiedzi się z nami zabierają, fajnie, bo mają synka miesiąc młodszego od naszej córki i 4-letnia córkę to się dzieci pobawią. A ja nie wiem jak się pokaże w stroju kąpielowym, ale co tam [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@mamaincogito ostatnio widziałam dziewczynę z brzuchem jak 8msc w bikini ze sznureczka[emoji23] o dziwo jakoś nawet wyglądała [emoji13]