reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Cześć. Ja już po wizycie. Wyniki morfologii zmienione z powodu osłabienia, muszę nadrobić dietą. Kupiłam Femibion 2,moze jakoś będę mieszać z jedzeniem.
Na dzień dzisiejszy mam 51 kg, to o 500 g więcej od ubiegłego wtorku.
Jutro jeszcze doppler kończyn.
W poniedziałek usg. Muszę zajrzeć czy u Dzidzi ok :)))

Dziewczyny, czy już mowilyscie w pracy?

To kochana teraz dużo witaminek i będzie dobrze ;) A dopplera masz z powodu tego krzepniecia krwi?

reklama
To kochana teraz dużo witaminek i będzie dobrze ;) A dopplera masz z powodu tego krzepniecia krwi?
Dziękuję bardzo *
Tak, Dopplera mam z powodu ddimerow i fibrynogenu. Na początku ciąży pojawił się u mnie obrzęk lewej nogi i ból pod kolanem, miałam podejrzenie zakrzepu i brałam leki przeciwzakrzepowe. Wtedy nie wiedziałam jeszcze ze jestem w ciąży. Byłam u naczyniowaca, miałam usg j brzusznej i węzłów chłonnych, ale Babla nie było widać :)))

O, to miłe. Ja jeszcze nie mówiłam, nie mogę się zebrać. No i obawiam się oczywiście co dalej.
Ja mam własną działalność, wystawiam fakturę za swoją pracę, więc będę pracować tak długo jak będę mogła....ale wszyscy wiedzą o ciąży i że w pewnym momencie odejdę. Ale w sumie im to obojętne bo i tak nic nie będą musieli mi płacić...

Dziękuję bardzo *
Tak, Dopplera mam z powodu ddimerow i fibrynogenu. Na początku ciąży pojawił się u mnie obrzęk lewej nogi i ból pod kolanem, miałam podejrzenie zakrzepu i brałam leki przeciwzakrzepowe. Wtedy nie wiedziałam jeszcze ze jestem w ciąży. Byłam u naczyniowaca, miałam usg j brzusznej i węzłów chłonnych, ale Babla nie było widać :)))
To widzę już trochę przeszłaś, najgorzej jak tak co chwilę coś wychodzi, ale ważne że szybko zareagowalas. To też daj znać jutro co i jak ;);)

Ja mam własną działalność, wystawiam fakturę za swoją pracę, więc będę pracować tak długo jak będę mogła....ale wszyscy wiedzą o ciąży i że w pewnym momencie odejdę. Ale w sumie im to obojętne bo i tak nic nie będą musieli mi płacić...
No tak, sama jesteś sobie szefem :) ja zamrozilam działalność w zeszłym roku i poszłam do pracy etatowej. A teraz obawiam się o nieprzedluzenie umowy.

reklama
Przedłuża do dnia porodu, a ja później chciałabym wrócić szybko. Bylebym miała gdzie :)
Kurde też bym chciała mieć jakąś Normalną pracę, poczuła bym się stabilniej. Z wykształcenia jestem nauczycielką historii i wosu ale ciężko z pracą na pełen etat i normalną umowa, więc jeszcze ciągne działalność;)

Do góry