reklama
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
kasia2309
Fanka BB :)
Codziennie jest 500 nowych do rozdania, widać rozchodzą się w mgnieniu oka. Można próbować w następne dni, tylko spryciarze rzucają o różnych godzinach [emoji6]Włączyłam, kliknelam zamów i od tej pory ciągle błąd wyskakuje. Chyba się nie zalapie[emoji53]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiesz w ogóle strona przestała działać. Niby bylo podane dużo do rozdania. Zobaczę jutro jak nie zapomnę [emoji57]Codziennie jest 500 nowych do rozdania, widać rozchodzą się w mgnieniu oka. Można próbować w następne dni, tylko spryciarze rzucają o różnych godzinach [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kass.es
U mnie ciagle wyskakuje błąd strony, tak jakby nie istniała Ale słyszałam już o tym, znając moje szczęście, nie załapie sie [emoji16]
A teraz jak to sie mówi... do pracy rodacy! Ale do 03.08 dam radę )
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A teraz jak to sie mówi... do pracy rodacy! Ale do 03.08 dam radę )
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
angelka90
Czemu komplikować? Akurat OM to najpewniejszy początek bo do zapłodnienia może dojść w różnym czasie, a i wiek ciąży na USG może być różny w zależności od tempa wzrostu dziecka.
Np moja córka na pierwszym USG była młodsza o 2 tygodnie, a na ostatnim już tylko o tydzień
Tak jak mamaginekolog napisała ciaza dla ginekologow zaczyna się od okresu. A że owulacja może wystąpić różnie, w zależności od długości cyklu to też przyjmuje się że ciąża jest donoszona między 38 a 40 tygodniem.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zawsze jest to takie proste
Ja, jak i zresztą ginekolog możemy sugerować się tylko USG inaczej chodziłabym w ciąży jak słonica
Co faktycznie już miało swój przeskok bo w 1 badaniu, kiedy trafiłam potwierdzić ciążę było za wcześnie na cokolwiek - teoretycznie 3TC, a po 2 tygodniach już był 7TC
Lovi23
Cześć dziewczyny [emoji16]
Ja dziś mam w planach lezing lezing lezing.
Eh, wykończy mnie ta moja macica. Wczoraj 3 razy się stawiala... [emoji17]
Czytałam, że takie krótkie skurcze też są normalne.. A, że niewydolność szyjki nie daje żadnych objawow.
Może ja zbytnio panikuje i jestem taka wyczulona?
Nie lubię tego uczucia [emoji17]
Ja dziś mam w planach lezing lezing lezing.
Eh, wykończy mnie ta moja macica. Wczoraj 3 razy się stawiala... [emoji17]
Czytałam, że takie krótkie skurcze też są normalne.. A, że niewydolność szyjki nie daje żadnych objawow.
Może ja zbytnio panikuje i jestem taka wyczulona?
Nie lubię tego uczucia [emoji17]
Parkolka
Samych pozytywnych wizyt dziewczyny
Witam kolejną mamę na forum
Ja liczę wiek ciąży z OM. Moja ginekolog wyliczyła mi termin na 08.01, byłam na USG u innej lekarki to wyliczyła 06.01 (czyli jak większość kalkulatorów czy aplikacji), a z samego USG wyszło 03.01. Moja gin zawsze liczy tygodnie skończone czyli jak idę do niej i mam np. 12+5 to wpisuje 12 tc.
Ja trzymam się terminu 6-8.01 mam nadzieję, że dotrwamy do tego stycznia.
Dziś z rana jak co tydzień się z ważyłam i się trochę przeraziłam. +1,3 kg w porównaniu z poprzednim tygodniem. Przestaje się martwić, że spadam z wagi.
Witam kolejną mamę na forum
Ja liczę wiek ciąży z OM. Moja ginekolog wyliczyła mi termin na 08.01, byłam na USG u innej lekarki to wyliczyła 06.01 (czyli jak większość kalkulatorów czy aplikacji), a z samego USG wyszło 03.01. Moja gin zawsze liczy tygodnie skończone czyli jak idę do niej i mam np. 12+5 to wpisuje 12 tc.
Ja trzymam się terminu 6-8.01 mam nadzieję, że dotrwamy do tego stycznia.
Dziś z rana jak co tydzień się z ważyłam i się trochę przeraziłam. +1,3 kg w porównaniu z poprzednim tygodniem. Przestaje się martwić, że spadam z wagi.
monia090
Bylam u mojego lekarza po zwolnienie. Zbadal mnie jeszcze raz i znalazl malego krwiaka. Mowil, ze jeszcze jest krwawienie chociaz ja go nie widze. Dostalam stos lekow i mam polegiwac. Za tydzien kontrola. Oszaleje chyba na tej kanapie. Jak wy dziewczyny wytrzymujecie to lezenie? Co robicie? Bo mi juz bokiem wychodzi ten odpczynek.
Powodzenia wszystkim wizytujacym!
Witam nowa mame :-)
Powodzenia wszystkim wizytujacym!
Witam nowa mame :-)
reklama
AnnieQ.
Zapomniałam napisać Gdańsk
O ja, w końcu ktoś bliżej mnie a przede wszystkim też nad morzem