reklama
Lake882
Fanka BB :)
Ja też po i niestety... Serce nie bije.
Takie miałam przeczucia i mnie nie myliły.
Jutro mam zgłosić się do szpitala na farmakologiczne wywołanie poronienie.
Mam nadzieję że wy wszystkie dotrwacie szczęśliwie to stycznia...
3mam mocno kciuki.
Strasznie mi przykro !!!
Aż się łzy u mnie pojawiły !!
Trzymaj się kochana, bardzo współczuję !!
szarotka27
Tak. Wyszło po tych pierwszych badaniach zleconych na początku, że mam niedoczynność... i teraz dostałam kolejne badanie z krwi na tarczyce (więc wygląda, że będzie kontrola co miesiąc), ale dostałam też leki więc chciałam troszkę odczekać z badaniem.Masz problem z tarczycą? Jak często robisz badanie krwi?
@mallutka tak mi przykro ;-( nie wiem nawet co powiedzieć... ;-( nie jestem w stanie zrozumieć takich sytuacji ;-(
mallutka
Mam głupia prośbę... Jeśli któraś z was przechodziła przez takie coś, czyli miała wywoływane poronienie farmakologicznie, niech mi napisze w wiadomości prywatnej jak takie coś wygląda... Gin mi tłumaczyla ale ja nie słuchałam. Zrozumiałam że po badaniu dostanę tabletki i odesla mnie do domu. A poronienie wystąpi do kilkunastu godzin. Czy ja mam coś wziąć z sobą? Nie mogę nic znaleźć sensownego na necie a wyskakują mi tylko aborcję... Z góry dzięki
Magiczna83
Ja tez mam niedoczynność i endokrynolog mu zwiększa dawkę leku z uwagi na dzidzi . Euthyrox 100 biorę. Po 6 tyg.mam zrobić Tsh i jeśli spadnie a mam wysokie bo 2.5 to będzie ok. FT4 i 3 nie kazała powtarzać bo ponoć wyniki zmieniają się we krwi co 7 h . A mój gin. na temat niedoczynnośc i Powiedział ze koniecznie muszę być pod stałą opieką endokrynolog.Tak. Wyszło po tych pierwszych badaniach zleconych na początku, że mam niedoczynność... i teraz dostałam kolejne badanie z krwi na tarczyce (więc wygląda, że będzie kontrola co miesiąc), ale dostałam też leki więc chciałam troszkę odczekać z badaniem.
@mallutka tak mi przykro ;-( nie wiem nawet co powiedzieć... ;-( nie jestem w stanie zrozumieć takich sytuacji ;-(
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi....[emoji26]Mam głupia prośbę... Jeśli któraś z was przechodziła przez takie coś, czyli miała wywoływane poronienie farmakologicznie, niech mi napisze w wiadomości prywatnej jak takie coś wygląda... Gin mi tłumaczyla ale ja nie słuchałam. Zrozumiałam że po badaniu dostanę tabletki i odesla mnie do domu. A poronienie wystąpi do kilkunastu godzin. Czy ja mam coś wziąć z sobą? Nie mogę nic znaleźć sensownego na necie a wyskakują mi tylko aborcję... Z góry dzięki
reklama
Kejka
Ja tez mam niedoczynność i endokrynolog mu zwiększa dawkę leku z uwagi na dzidzi . Euthyrox 100 biorę. Po 6 tyg.mam zrobić Tsh i jeśli spadnie a mam wysokie bo 2.5 to będzie ok. FT4 i 3 nie kazała powtarzać bo ponoć wyniki zmieniają się we krwi co 7 h . A mój gin. na temat niedoczynnośc i Powiedział ze koniecznie muszę być pod stałą opieką endokrynolog.
Też mam niedoczynność, ale moją zajmuje się lekarz rodzinny a nie endo. A że lekarz na urlopie do końca miesiąca zastanawiam się kiedy ponowić badania. Miałam robione pod koniec maja.