reklama
Mi po krzywej z ubiegłego tygodnia wyszła cukrzyca ciążowa, więc ja stosuję dietę i mierze cukier godzinę po posiłku łącznie 4/5 razy z pomiarem na czczoPs. czy są tu mamusie z cukierkowym problemem? Ktoś ma dietę cukrzycową?
Mi lekarz powiedziała, że cukrzycy nie ma. Ale byłam jeszcze u jednej na konsultacji i wynik z godziny po mam podwyższony. Kazała zwrócić uwagę na cukry. No i w rodzinie cukrzyca występuje. I zaczęłam się badać. Dopiero zrozumiałam co znaczy codzienne kłucie kilka razy dziennie. Jakby do tego doszła insulina....
Agi.aguullka
Fanka BB :)
Spoko :-) przezyjesz! Pewnie wraz z ciaza sie skonczy. Moja corka do niedawna musiala zastrzyki tobic ok 10 x na dobe i kuc palce 10-14 :-) teraz mamy pompe wiec duzo mniej. Ale cukrzyca z nia juz zostanie. Wiec uszy do gory i dasz radeMi lekarz powiedziała, że cukrzycy nie ma. Ale byłam jeszcze u jednej na konsultacji i wynik z godziny po mam podwyższony. Kazała zwrócić uwagę na cukry. No i w rodzinie cukrzyca występuje. I zaczęłam się badać. Dopiero zrozumiałam co znaczy codzienne kłucie kilka razy dziennie. Jakby do tego doszła insulina....
pewnie ze dam!Spoko :-) przezyjesz! Pewnie wraz z ciaza sie skonczy. Moja corka do niedawna musiala zastrzyki tobic ok 10 x na dobe i kuc palce 10-14 :-) teraz mamy pompe wiec duzo mniej. Ale cukrzyca z nia juz zostanie. Wiec uszy do gory i dasz rade
tylko dopiero do mnie dotarło co to tak naprawdę cukrzyca tak od kuchni i z czym to się je. szacunek dla Was.
Agi.aguullka
Oj ja moja corke pod niebiosa chwale! Dzieci sa mega odpowiedzialne! Wiecej niz dorosli :-)pewnie ze dam!
tylko dopiero do mnie dotarło co to tak naprawdę cukrzyca tak od kuchni i z czym to się je. szacunek dla Was.
Ropuszka666
Ps. czy są tu mamusie z cukierkowym problemem? Ktoś ma dietę cukrzycową?
Hej witaj w klubie słodkich Mam [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Witajcie dziewczyny [emoji846] co prawda termin miałam na początek lutego ale zmienił się na styczeń i tak skromnie chciałam podpytać czy mogę jeszcze dołączyć i podczytać was troszeczkę ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Hehe tak, daje popalić[emoji6]Czy Wasze Bąbelki też się tak wiercą? Jak bulgocąca zupka, kopas tu kopas tam...
---27tc---