reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Jeżeli chodzi o ciuszki to fajne przeceny są teraz w crocodillo i w dobrej cenie rajstopki gatta można kupić w outlet factory w Poznaniu (jest tam tez crocodillo i smyk), dobre gatunkowo rajstopki są w wojciku i po przecenie cenowo Ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My lubimy ubrania z Wójcika, tanie nie są, ale jakościowo super. Polecam też Endo, teraz są wyprzedaże, bawełna mięciutka, nadruki się nie ścierają.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 a masz może jakieś opinie na temat quinni mood twgo na 3 kolkach. Mnie się wydaje jakość nie adekwatna do ceny. Za to moj twierdzi, ze jest malutkileciutki i nie bede musiala szarpac sie nigdzie....

U nas seksy tak samo jak przed ciaza. Przez jakis czas nie mialam ochoty ale ostatnio moje libido sie poprawilo [emoji6]

Maz zabral corke na basen, a ja biore sie za sprzatanie i obiad. Pozniej jeszcze na zakupy musimy skoczyc. I dzien zleci.

Hej dziewczyny [emoji8] Udanego weekendu Wam życzę! [emoji4] My przy okazji wczorajszego wypadu do marketu dokonaliśmy pierwszego zakupu ciuszka dla naszego małego szkraba. Te ciuszki są takie słodkie i malutkie, że nie mogę się na nie napatrzeć [emoji12]
1503740888-aaaaaa.jpeg

Mam jeszcze do Was prośbę kobietki, a mianowicie za tydzień mam 2dniowe wesele i zakupiłam z tej okazji 2 kiecki. Moim dylematem jest teraz pytanie, którą założyć w 1, a którą w 2 dzień wesela? Dołączam foty i proszę o Wasze subiektywne opinie. Buziaki [emoji8]
1503741695-aaaaaa.jpeg
1503741704-aaaaaa.png

U nas też zakaz na seksy i to od 16tc... [emoji19] do końca już niedługo [emoji3] Ale to nie znaczy przecież, że nasze życie erotyczne przez to upadlo [emoji6]

Hej dziewczyny [emoji8] Udanego weekendu Wam życzę! [emoji4] My przy okazji wczorajszego wypadu do marketu dokonaliśmy pierwszego zakupu ciuszka dla naszego małego szkraba. Te ciuszki są takie słodkie i malutkie, że nie mogę się na nie napatrzeć [emoji12]
1503740888-aaaaaa.jpeg
Faktycznie słodkie [emoji2] gdzie kupujecie takie fajne ciuszki ?

Rewelacyjnie Was się czyta :) zawsze mnie przerażał u kobiet ten brak zainteresowania swoim partnerem od momentu zajscia w ciążę. Ostatnio czytałam artykuł zamieszczony na bakusiowo, że okrutne jest przenoszenie małego dziecka do swojego pokoju, że sama autorka jako 5 latka podaje czuła się strasznie opuszczona jak ją na chwilę zostawili samą, że to jest czas kiedy dziecko ma czuć bliskość mamy. Ja uważam, że jak najbardziej trzeba dać poczucie bezpieczeństwa i zaufania dziecku, ale w mądry sposób, bo to co ona opisała to jest jak dla mnie nauka dziecka jak szantażować rodziców, a jednocześnie sprowadzenie partnera do roli jedynie dawcy nasienia.
A i mnie to mój boi się :( normalnie nie poznaje go ;)
Ja to jestem za tym że łóżko Rodziców to łóżko rodziców dzieci mają swoje [emoji14] wieczorem przychodzi odpowiednią pora dzieci mają iść spać a Rodzice czas tylko dla siebie we dwoje [emoji14]

Hej kochane <3
Karolek bardzo dziękuje za życzenia, i śle buziaki :) :rofl:
Narobiłam się wczoraj jak głupia, i dzisiaj się podnieść nie mogę, do tego zaczęło boleć mnie gardło i chyba mam gorączkę, ale czego się nie robi dla dzieci.
Impreza urodzinowa wyszła super i Karol szczęśliwy jak nigdy, i to się liczy najbardziej.
Teraz wyniosłam sobie leżak na dwór i przytachałam przedłużacz do laptopa żeby móc Was poczytać i leżę i nic mnie nie podniesie :)

reklama
1503740888-aaaaaa.jpeg

Jaki to market?? Śliczne :)

Do góry