reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@kass.es to u mnie odwrotnie[emoji6] dużo dolegliwości a ruchów brak[emoji13] dobrze, że mam wizytę w przyszłym tygodniu, bo zwariować idzie. @MilkyWay ja na początku mialam zapal a teraz nie smaruje się nic a nic .... @malinka1000 zdecydowanie nie warto się taką osobą przejmować. Tesciowa rzecz nabyta [emoji13] nie no żart, ale Jej zachowanie jest poniżej pasa a my w ciąży jesteśmy też bardziej drażliwe. Szkoda Twoich nerwów. Ja olewam ludzi którzy mi sadza mądre teksty o ruchu w ciąży gdzie ja mam zalecenie od lekarza przez 99% dnia odpoczywać. Przykre tylko że ktoś bliski znający sytuację potrafi ciągle dogadywać. Może jeden komentarz uszczypliwy zamknie Jej usta? Albo Twój M powinien się odezwać?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Z tym smarowaniem to tez czytałam, ze nie zawsze uchroni przed rozstępami bo to sprawa genetyczna ponoć. Mnie trochę swedzial brzuch i zrobił mi sie maleńki rozstep w pępku ;) wiec sie trochę wystraszyłam i smaruje dalej i więcej ;). Niestety brzucha nie mogę masować jak zalecają wiec tylko nakładam. Jak sie pojawia to trudno, nic więcej nie poradzę ;).

Ja trochę pomilczałam, bo jak to ja - aktywności nigdy za wiele :) wczoraj spedzilismy caly dzień na wycieczce do Berlina i nareszcie mogłam nacieszyć się latem - mieliśmy 30stopni! :) oczywiscie dziś u nas w Koszalinku 20stopni, szaro i pada.
Zjeździlismy miasto w takim autobusie na górnym piętrze bez dachu, fajna przygoda, polecam - ja pierwszy raz zwiedzałam w ten sposób :)
20864106_875339972630037_529955076_n.jpg

Załączniki

• 20864106_875339972630037_529955076_n.jpg
    20864106_875339972630037_529955076_n.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 426
Ja trochę pomilczałam, bo jak to ja - aktywności nigdy za wiele :) wczoraj spedzilismy caly dzień na wycieczce do Berlina i nareszcie mogłam nacieszyć się latem - mieliśmy 30stopni! :) oczywiscie dziś u nas w Koszalinku 20stopni, szaro i pada.
Zjeździlismy miasto w takim autobusie na górnym piętrze bez dachu, fajna przygoda, polecam - ja pierwszy raz zwiedzałam w ten sposób :)Zobacz załącznik 818837
Nogi do Nieba! Pięknie ;)

reklama
Do góry