marta64
Fanka BB :)
No tak masz rację, tylko wcześniej nigdy mi tak wysoki cukier nie wychodziłPoczekaj na całość wyników wtedy coś można powiedzieć [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak masz rację, tylko wcześniej nigdy mi tak wysoki cukier nie wychodziłPoczekaj na całość wyników wtedy coś można powiedzieć [emoji6]
dzisiejsza przelozona na 09.09 juz mnie wpisywalas w kalendarz :-) :-) :-)@martyna111 i @weroni2018 życzymy Wam udanych wizyt [emoji5][emoji5] @xssenia Tobie powodzenia na usg połówkowym [emoji5][emoji5] czekamy na info Kochane!!! Miłego wszystkim[emoji8]
Z tym smarowaniem to tez czytałam, ze nie zawsze uchroni przed rozstępami bo to sprawa genetyczna ponoć. Mnie trochę swedzial brzuch i zrobił mi sie maleńki rozstep w pępku wiec sie trochę wystraszyłam i smaruje dalej i więcej . Niestety brzucha nie mogę masować jak zalecają wiec tylko nakładam. Jak sie pojawia to trudno, nic więcej nie poradzę .@kass.es to u mnie odwrotnie[emoji6] dużo dolegliwości a ruchów brak[emoji13] dobrze, że mam wizytę w przyszłym tygodniu, bo zwariować idzie. @MilkyWay ja na początku mialam zapal a teraz nie smaruje się nic a nic .... @malinka1000 zdecydowanie nie warto się taką osobą przejmować. Tesciowa rzecz nabyta [emoji13] nie no żart, ale Jej zachowanie jest poniżej pasa a my w ciąży jesteśmy też bardziej drażliwe. Szkoda Twoich nerwów. Ja olewam ludzi którzy mi sadza mądre teksty o ruchu w ciąży gdzie ja mam zalecenie od lekarza przez 99% dnia odpoczywać. Przykre tylko że ktoś bliski znający sytuację potrafi ciągle dogadywać. Może jeden komentarz uszczypliwy zamknie Jej usta? Albo Twój M powinien się odezwać?
Xssenia a dlaczego przełożona jeżeli mogę zapytać? Ze względu na wiek ciazy?dzisiejsza przelozona na 09.09 juz mnie wpisywalas w kalendarz :-) :-) :-)
Cukier na czczo jest norma do 99 a glukometry tez potrafia zanizyc czy zawyzyc. Absolutnie nie masz sie czym martwic. Czekaj teraz na wybniki krzywej.No tak masz rację, tylko wcześniej nigdy mi tak wysoki cukier nie wychodził
Jeszcze muszę ta glukoze trzymać w sobie przez jakąś godzinę 15, łatwo wypiłam ale muli teraz cały czas.Cukier na czczo jest norma do 99 a glukometry tez potrafia zanizyc czy zawyzyc. Absolutnie nie masz sie czym martwic. Czekaj teraz na wybniki krzywej.
Nogi do Nieba! PięknieJa trochę pomilczałam, bo jak to ja - aktywności nigdy za wiele wczoraj spedzilismy caly dzień na wycieczce do Berlina i nareszcie mogłam nacieszyć się latem - mieliśmy 30stopni! oczywiscie dziś u nas w Koszalinku 20stopni, szaro i pada.
Zjeździlismy miasto w takim autobusie na górnym piętrze bez dachu, fajna przygoda, polecam - ja pierwszy raz zwiedzałam w ten sposób Zobacz załącznik 818837