reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowa galeria :)

Ja na razie nie mogę się pochwalić, bo nie mam w domu aparatu cyfrowego, a czekam aż mój mężczyzna będzie mógł zeskanować zdjęcia na służbowym sprzęcie :( Ale jak tylko będę je miała w formacie elektronicznym to na pewno coś wkleję :)

reklama
ela17tygodni2ts0.png
ela17tyg2es5.png

my11yp6.jpg

cyknełam ostatnio kilka fotek ale nie umiem ich wstawic, za ciezkie sa. Próbowalam je w paincie pomniejszyc ale nie dalo rady...
hm...

Jeja jakie wy macie duze brzuszki, moj to malenstwo w porownaniu do waszych:p U mnie dopiero costam zaczyna byc widac, chciaz dowiadcoen kobitki wprawnym okiem widza nawet jak inni nie zauwazaja:p Generalnie mowia mi jednak ze jak na piaty miesiac to mam maly brzuszek, no ale dzidzi rosnie prawidlowo to co mam sie przejmowac

Elżbietka Twoja dzidzia też ma śliczny domek :) Dodaje jeszcze kilka zdjęć dorwałam się w końcu do cyfrówki ale coś było źle ustawione więc są troszkę niewyraźne!! :(

reklama
Do góry