reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
Sprostowanie do opisu pod zdięciami pisze że jest to 16 tydzień, pomyłka przy podpisywaniu ich jest to 17 tydzień :)Sorki

Niezły brzunio Xmamuśka!

Ja kupiłam sobie statyw pod aparat i też coś sobie cyknę. Bo brzunio to mi teraz niezły wyleciał i już ludzie zaczynają na niego zerkać ukradkiem ;D

na tyle duży, że nie mam się w co ubrać buuuuuuuuuuuuuuuu
Chłodniutko dzisiaj, a spodnie ciążowe mam mokre po praniu....... Przekichane.

Zrobię, zrobię i się pochwalę ;-)

no i w końcu ja też się pochwalę :) 16 tydzień - wreszcie mam czym :)).
No co prawda zrobił mi Tomek zdjęcia tydzień temu ale Gosia taka zdolna, że jak przerzucałam zdjęcia z aparatu to sobie zrobiłam kolejnością taką :
1. kopiuj
2. usuń
3. wklej
hehhe no i se nawklejałam - ale zła chodziłam przez 2 dni.
Tak podobno jest że ciąża obniża inteligencję pchi ;D
nie będziemy się tym przejmować ::) :)

reklama
apropos ubrań - kupiłam na allegro super prawie nowe ogrodniczki, ale na mnie za duże i to dużo. Zainteresowanym wyślę zdjęcia na maila. Dałam za nie 95zł i zasugerowałam się tym, że brzucho się mieści i zmieści jeszcze długo długo, nie sprawdziłam wymiarów bioder i takich tam :( spodnie są super, myślę czy ich nie wystawić na aukcji, bo sama chyba tyle nie urosnę - a może się zdziwię :) Zainteresowanych proszę o maila. A wracając do wątku to ja też nie mam się już w co ubierać - upały się skończyły i pasowałoby znaleźć jakieś spodnie na teraz. A tak mi się nie chce do sklepów zaglądać :( Leń jestem i tyle. ;D

Do góry