reklama
marita21
Mama styczniowa 2007
dziewczyny ja normalnie nie mam się już w co ubierać musze ruszyć chyba na jakieś zakupy bo takiej pogody nie przewidziałam i teraz latam w jednych dresikach.
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
no i w końcu ja też się pochwalę 16 tydzień - wreszcie mam czym ).
No co prawda zrobił mi Tomek zdjęcia tydzień temu ale Gosia taka zdolna, że jak przerzucałam zdjęcia z aparatu to sobie zrobiłam kolejnością taką :
1. kopiuj
2. usuń
3. wklej
hehhe no i se nawklejałam - ale zła chodziłam przez 2 dni.
Tak podobno jest że ciąża obniża inteligencję pchi ;D
nie będziemy się tym przejmować :
No co prawda zrobił mi Tomek zdjęcia tydzień temu ale Gosia taka zdolna, że jak przerzucałam zdjęcia z aparatu to sobie zrobiłam kolejnością taką :
1. kopiuj
2. usuń
3. wklej
hehhe no i se nawklejałam - ale zła chodziłam przez 2 dni.
Tak podobno jest że ciąża obniża inteligencję pchi ;D
nie będziemy się tym przejmować :
reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
apropos ubrań - kupiłam na allegro super prawie nowe ogrodniczki, ale na mnie za duże i to dużo. Zainteresowanym wyślę zdjęcia na maila. Dałam za nie 95zł i zasugerowałam się tym, że brzucho się mieści i zmieści jeszcze długo długo, nie sprawdziłam wymiarów bioder i takich tam spodnie są super, myślę czy ich nie wystawić na aukcji, bo sama chyba tyle nie urosnę - a może się zdziwię Zainteresowanych proszę o maila. A wracając do wątku to ja też nie mam się już w co ubierać - upały się skończyły i pasowałoby znaleźć jakieś spodnie na teraz. A tak mi się nie chce do sklepów zaglądać Leń jestem i tyle. ;D
Podziel się: