reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
Elżbietka brzuszek śliczny taki zgrabniutki, istne cudeńko:-)

Kamila twój również uroczy i duży :-D podobny do mojego;-)

choć mam wrażenia że mój chyba jest największy ze wszystkich styczniowych brzuszków :confused: jak spotykam znajomych to są zdziwieni że rodzę w styczniu, mówią że mam taki duży brzuszek jak bym miała zaraz rodzić :zawstydzona/y: A gdy mówię że mam termin na styczeń to pytają czy oby na pewno nie są to bliźniaki :szok:

Ale tu u was ładnie sie zrobiło...Brzuszki całkiem okazałe aż miło popatrzeć...:-)
Ja niestety od 1,5 m-ca nie mam netu i ubolewam nad tym, że nie mogę z wami cieszyć się z wzrastaniem naszych maluszków...:-(

a ja kocham moj brzuszek ;-) wczoraj moj tata mnie rozsmieszyl, ciagle mowi na mnie grubas bo jakos nie umie sobie wpic do glowy ze jestem w ciazy hehehe:-D ciagle mysli ze jestem jego mala coreczka ;-)

znów pochwalę się zdięciami ale tym razem mojego brzuszka, a raczej brzucholka;-)
Na tym zdięciu jest ubrany i razem z mamusią w całej okazałości :-) dzień po ślubie poszliśmy na cmentarz zanieść kwiatki ze ślubu na groby naszych najbliszych:-)

Teraz golutki:-)

Z profilku :-D

Moja piłeczka z przodu z rostępami po Sandruni:eek:

WOWO :szok: xmamuska ale brzucholek. No niezly. A moj taki jakis maly. :-( Choc juz obcy zauwazaja od jakiegos czasu. Niestety nawet nie mam jak zdjec wkleic, bo mam komp, bez USB i nie mam jak aparatu podpiac. Juz od 1,5 roku komputer zmieniamy i jakos ciezko nam idzie :-( A teraz to juz chyba wogole moge zapomniec, chyba, ze z becikowego kupimy. :tak:

reklama
Dziękuje za miłe słowa:-) Elżbietka tak napewno ma termin na styczeń;-) większość moich znajomych tak reaguje:zawstydzona/y: lub pyta czy oby napewno nie będą to bliźniaki:szok:

Do góry