reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

To mój brzuch, nie będę się pokazywać teraz w całości, wolę być ubrana;)
Tylko nie wiem czy mi się uda wkleić...

Lorien a mnie tu przyciągnęło to,że częstotliwość pisania przez dziewczyny jest większa niż na innym forum na którym byłam. Tam pisało się raz na tydzień ;), rzadko kiedy otrzymywałam odpowiedź a potem było mi głupio,że może coś nie tak napisałam bo mi nikt nie odpisał haha...No ale to zależy od ekipy, myślę.
Kolorki też niezbyt mi się podobają, choć lubię różowy na Natalce, i tamten rozkład też mi się bardziej podobał ale chyba to nie takie ważne.
No i ładny brzusio Lorien:)

reklama
Nie udało mi się, Page Rankingóbuję. Lorien nie masz małego brzucha:), dość duży jak na 6ty miesiąc.

Karlam1, ja wrzucam przez imageshack.us i wklejam link direct i biorę go w
.nigdy nie wrzucałam obrazków jako załącznik BB

no ja wlasnie wole przez zalacznik, przed chwila wlaczylam zaawansowany interfejs i jest super wszystko mam i wszystkiego uzywam hehhe
a jednak nie do konca mi to dziala :( klikanie w emotki i nne funkcje nie dziala :( nic sie nie dzieje :(

Dzięki dziewczyny:-) W weekend byłam na weselu dwudniowym, oprócz mnie były jeszcze dwie dziewczyny w ciąży, jedna myślałam,że jest w 7ym miesiącu a okazało się,że ma termin na 12 lutego, drugiej nie pytałam, w jeden dzien wydawało mi się,że ma mały brzuch a w drugi,że duży w zależności od ubrania się:laugh2: Więc to różnie bywa z tą wielkością brzuchów i nie ma ona znaczenia co do wielkości dziecka, bo koleżanka miała mały brzuch a urodziła chłopca 4kg, ale oczywiście ktoś tam ja nastraszył,że czemu ma taki mały i czy wszystko w porządku.

Załączam zdjęcie, akurat w kolejce za mną stała jedna z tych dziewczyn:surprised:, wycięłam tak,żeby nie było widać twarzy...:cool2:Nie mam pojęcia na kiedy ona ma termin. A po mnie tu nawet zbyt nie widać,że jestem wciąży bo zasłoniłam ręką brzuch:-p
Xmamuska a jak tam przygotowania?

reklama
Do góry