reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowa galeria :)

Xandii ta pierwsza kreacja tez jest bordowa?z tego co widze no nie?muusze przymierzyc:-D;-)
Pokaze wam jaka mi sie podoba na allegro a przepatrzylam ich setki jak nie wiecej haha;-)ale sie boje kupowac...a nigdzie na zywo chyba nie jest nawet dostepna,zeby przymierzyc..No bo tez kwestia dlugosci..na tej modelce wyglada super a mi moze byc do kostek haha i musialabym pewnie jeszcze ja skracac..No ale w takich kolorach jak braz i bordowy ewentualnie zielony jest mi dobrze;-)
http://www.allegro.pl/item419840389_jedyna_elegancka_definitions_caffe_latte_z_uk_38.html

Ostatnia edycja:
reklama
Xandi nie miałaś mniejszego zdjęcia bo to cały wątek zajmuje;-):-D. Z tego co udało mi sie wypatrzyć to fajna ta kiecka
A twojej Skakanka z allegro z pracy niemoge otworzyc:crazy:

Aaga to moge ci wyslac na gg linka;-)jesli jestes dostepna;-):-p
juz to zrobilam i tak;-)dobra spadam;-)

Xandii no lubie bordowy:tak:ale zobaczymy czy mi sie spodoba dlugosc przed kolano bo wole za kolano;-)no chyba,ze jestes wyzsza;-)ja mam 160 az;-)no i dzieki za trud;-)koszt wysylki ci zwroce:tak::-Da masz adres?;-)no koszt wysylki na poczatek;-)
skakanka, nie żartuj sobie z tymi kosztami. Skoro wpadłam na taki pomysł (przyznasz, że nieco nietypowy) to zobowiązałam się też do wysyłki. Może kiedyś ty też coś komuś pożyczysz albo dasz, to wtedy też wyślesz za friko i będziemy kwita. Dla Ciebie spódnica napewno będzie za kolanko, bo ja mam 175 cm. Poza tm ta sukieneczka jest naprawdę taka, jakby to ująć ... wdzięczna?, właśnie przez to, że spódnica jest nie do kostek tylko do kolan. Adresy to chyba mamy na liście styczniówek, którą zrobiła Karlam. Muszę sprawdzić. Na wszelki wypadek wyślij mi na priva. Wysyłka w poniedziałek;-) Ta kiecka z linku jest w bardzo podobnym stylu jak moja.

A ja z innej beczki, przesyłam Wam swoją gębulkę, którą chciałam wysłać Wam wczoraj z pozdrowieniami i zyczeniami milej nocki, ale niestety nie wyszlo, wiec wysylam dzisiaj, aktualne zdjecie robione wczoraj podczas siedzenia i kombinowania przy necie, aby wejsc na BB.

xandii kurcze jakie ty masz dobre serduszko, nie chodzi nawet o ta sprawe z kiecka ale po tej twojej wypowiedzi ostatniej ... ehhh normalnie az chce sie zyc jak tacy ludzie sa jeszcze na swiecie ... taka drobna sprawa a ty myslisz o innych(ze ona kiedys komus pomoze i bedziecie kwita)
buziol dla ciebie bo jestes naprawde wspaniala osoba!!

coyote super focia, sympatyczn dziewczynka z ciebie:-)

xandii kurcze jakie ty masz dobre serduszko, nie chodzi nawet o ta sprawe z kiecka ale po tej twojej wypowiedzi ostatniej ... ehhh normalnie az chce sie zyc jak tacy ludzie sa jeszcze na swiecie ... taka drobna sprawa a ty myslisz o innych(ze ona kiedys komus pomoze i bedziecie kwita)
buziol dla ciebie bo jestes naprawde wspaniala osoba!!

coyote super focia, sympatyczn dziewczynka z ciebie:-)
A ja sie ze wszystkim zgadzam:tak::tak::tak:

reklama
Do góry