reklama
kurka wodna... nie mogę, bo nie wlezęwcześniej byłam 36/38 a teraz cęgiem 42po prostu spakuję i wyślę... sama zobaczysz czy się nadają. mam tylko kilka zdjęć w tej takiej bardziej poprawinowej, choć ja w niej byłam na weselu. Jest z czarnego cieniutkiego matriału z nadrukiem złotych kwiatków pod spodem czerwony, na biuście coś jakby sznurowany gorsecik, taka podpucha
Załączniki
Ostatnia edycja:
druga jest bordowa : spódnica leciutko przed kolanko (przynajmniej dla mnie) z wystającą tiulową czarną haleczką - spódnicachyba z tafty, albo czegos takiego lekko połyskującego, nie mam pojęcia jak te materiały sie nazywają) do tego gorsecik szurowany na plecach cały cekinkowy, oczywiście też bordowy, no i - standardowo- bordowy szal do kpl. przepiorę, włożę w pakę i wyślę, a Ty zobaczysz czy coś się nada.
K
konto usuniete
Gość
a ja sie dopatrzylam i mi sie podobaw moim typie:-)
reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Xandii no lubie bordowyale zobaczymy czy mi sie spodoba dlugosc przed kolano bo wole za kolano;-)no chyba,ze jestes wyzsza;-)ja mam 160 az;-)no i dzieki za trud;-)koszt wysylki ci zwrocea masz adres?;-)no koszt wysylki na poczatek;-)
Podziel się: