reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
kurka wodna... nie mogę, bo nie wlezę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wcześniej byłam 36/38 a teraz cęgiem 42:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po prostu spakuję i wyślę... sama zobaczysz czy się nadają. mam tylko kilka zdjęć w tej takiej bardziej poprawinowej, choć ja w niej byłam na weselu. Jest z czarnego cieniutkiego matriału z nadrukiem złotych kwiatków pod spodem czerwony, na biuście coś jakby sznurowany gorsecik, taka podpucha;)

Załączniki

• lastscan11.jpg
    lastscan11.jpg
    149,8 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Xandii male to zdjecie wiec niebardzo widze;-)ale dzieki:tak:a moze po prostu zdjecie samych kreacji na wieszaku by wystarczylo..

druga jest bordowa : spódnica leciutko przed kolanko (przynajmniej dla mnie) z wystającą tiulową czarną haleczką - spódnicachyba z tafty, albo czegos takiego lekko połyskującego, nie mam pojęcia jak te materiały sie nazywają) do tego gorsecik szurowany na plecach cały cekinkowy, oczywiście też bordowy, no i - standardowo- bordowy szal do kpl. przepiorę, włożę w pakę i wyślę, a Ty zobaczysz czy coś się nada.

reklama
Xandii no lubie bordowy:tak:ale zobaczymy czy mi sie spodoba dlugosc przed kolano bo wole za kolano;-)no chyba,ze jestes wyzsza;-)ja mam 160 az;-)no i dzieki za trud;-)koszt wysylki ci zwroce:tak::-Da masz adres?;-)no koszt wysylki na poczatek;-)

Do góry