reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
a ja nie mam pojęcia jak wygląda agaaa .... może jakieś foto ... hę ?
bo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy. Poza tym to jakas taka niefotogeniczna jestem, ale pewnie sie Wam pokaze, jak mi ktos jakąś fotke strzeli (chyba sie z tym zwróce do naszej fotografki Lorien;-) to moze jakoś fajnie mnie "obrobi" ).
Lorien zdjecia sa swietne, ja tez uwielbiam zdjęcia i wkleja ich jak najwięcej bez obaw - ja krzyczec napweno nie bede
K
konto usuniete
Gość
Mariolka fajna laska z ciebie i super fryzurke masz
Laska, Ty niefotogeniczna? Myślał by kto!bo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy. Poza tym to jakas taka niefotogeniczna jestem, ale pewnie sie Wam pokaze, jak mi ktos jakąś fotke strzeli (chyba sie z tym zwróce do naszej fotografki Lorien;-) to moze jakoś fajnie mnie "obrobi" ).
Lorien zdjecia sa swietne, ja tez uwielbiam zdjęcia i wkleja ich jak najwięcej bez obaw - ja krzyczec napweno nie bede
A jak tylko chcesz, to nie ma sprawy, możesz na mnie liczyć
aaga1407
Laska, Ty niefotogeniczna? Myślał by kto!
A jak tylko chcesz, to nie ma sprawy, możesz na mnie liczyć
to może umówie sie na strzelenie jakiegoś albumiku;-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Aaga prosze cie niefotogenicznaa mowisz na mnie,ze ja sobie cos ubzduram;-)bo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy. Poza tym to jakas taka niefotogeniczna jestem, ale pewnie sie Wam pokaze, jak mi ktos jakąś fotke strzeli (chyba sie z tym zwróce do naszej fotografki Lorien;-) to moze jakoś fajnie mnie "obrobi" ).
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
hm jaki apetyczny dekolt;-)a to sem ja ......... jakby ktoś jeszcze mnie nie widział
aaga1407
no to w takim razie próżnosc przeze mnie przemawia, lubie czytać ze to nieprawda, ze jestem niefotogeniczna (to zart oczywiscie) jestem bardzo samokrytycznaAaga prosze cie niefotogenicznaa mowisz na mnie,ze ja sobie cos ubzduram;-)
reklama
Podziel się: