reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
a ja nie mam pojęcia jak wygląda agaaa .... może jakieś foto ... hę ?

:-D bo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy:tak:. Poza tym to jakas taka niefotogeniczna jestem, ale pewnie sie Wam pokaze, jak mi ktos jakąś fotke strzeli (chyba sie z tym zwróce do naszej fotografki Lorien;-) to moze jakoś fajnie mnie "obrobi" ).

Lorien zdjecia sa swietne, ja tez uwielbiam zdjęcia i wkleja ich jak najwięcej bez obaw - ja krzyczec napweno nie bede:tak:

Mariolka, bardzo fajne zdjęcie, ja teraz widzę po kim Jeremix ma taki łobuzerski wygląd :tak::-D

:-D bo ja sie tak ukrywam w cieniu, ale na jakis zdjeciach z Julka to sie juz ujawniłam kilka razy:tak:. Poza tym to jakas taka niefotogeniczna jestem, ale pewnie sie Wam pokaze, jak mi ktos jakąś fotke strzeli (chyba sie z tym zwróce do naszej fotografki Lorien;-) to moze jakoś fajnie mnie "obrobi" ).

Lorien zdjecia sa swietne, ja tez uwielbiam zdjęcia i wkleja ich jak najwięcej bez obaw - ja krzyczec napweno nie bede:tak:
Laska, Ty niefotogeniczna? Myślał by kto!
A jak tylko chcesz, to nie ma sprawy, możesz na mnie liczyć :tak::-D:-D:-D:-D

Aaga prosze cie niefotogeniczna:-Da mowisz na mnie,ze ja sobie cos ubzduram:-p;-)

reklama
Do góry