reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
A to ja Wam teraz pokaże siebie z wczoraj i nas...... w dniu ślubu.
Wiecie jak ja kocham fotki, więc wybaczcie natarczywość :zawstydzona/y:;-):-D:-D

1002145ja8.jpg

img7877dc4.jpg

img7909cw6.jpg

img7982en6.jpg

img8014lb7.jpg

i jeszcze jedno zmienione przeze mnie. Wiem, pretensjonalne, ale tak sie bawiłam :-p
studio11pz0.jpg

Lorien pamiętaj fotek nigdy za wiele ;-):-D
Bardzo fajnie te zdjęcia urozmaicone, pierwsze podoba mi się najbardziej :-)

Lorien śliczna z was parka!! i zgadzam się z geperty - fotek nigdy za wiele więc nigdy więcej nie przepraszaj:-p:-):-)

Lorien ........... piękne zdjęcia, więc bez krępacji pokazuj :-D

a ja nie mam pojęcia jak wygląda agaaa .... może jakieś foto ... hę ?

a to sem ja ......... jakby ktoś jeszcze mnie nie widział :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• P1010535.JPG
    P1010535.JPG
    143,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Eeeeeee tam, ja myślę, że dobrze, że kobiety są tak różne. Ty jesteś naprawdę piękną kobietą, nie patrząc na kilogramy. Gdybyś ważyła 50 kg według mnie straciłabyś na atrakcyjności. W tym tkwi nasze piękno, że każda jest niepowtarzalna, byle tylko nie zaniedbała się.

Bardzo mądre słowa!!!!!!!

Ja się nie będę zbytnio rozpisywać - dziewczyny wyglądacie świetnie :tak::-D:-D:-D:-D:-D Nie wiem czemu same siebie się czepiacie :no: Wyglądacie niezwykle kobieco, bez względu na wiek czy wagę. Jesteście stuprocentowymi kobietami :tak::-D

Do góry