reklama
MariaOla tylko pozazdroscic. Ja tez niestety jeszcze chyba dlugo nie wroce do mojej wagi z przed ciazy. Moj syn rowniez nie jest delikatny. Gdy tylko zobaczy moje wlosy to pedzi do nich tylko sie kurzy. Nawet jak mam gladko zwiazane to i tak znajdzie jakis kosmyk i ciagnie niemilosiernie
M
MariaOla
Gość
Mariolka zazdraszczam :-) ja co bym nie zrobiła to waga stoi w miejscu.... (w sumie nie wysilam sie za bardzo, no ale jem duuuzo mniej niz zawsze) :-)
To może powinnaś jeść więcej ;-) heehehehe
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
No miałyście tu wklejać swoje pyszczki a tu nic. Ja się wyrwałam jak Filip z konopii a Wy się chwalić nie chcecie:-(.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
no chyba przeoczylas/lyscie moje zdjecieNo miałyście tu wklejać swoje pyszczki a tu nic. Ja się wyrwałam jak Filip z konopii a Wy się chwalić nie chcecie:-(.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Nie przeoczyłam, jakże bym śmiała;-), ale gdzie jest reszta???no chyba przeoczylas/lyscie moje zdjecie
M
MariaOla
Gość
No właśnie dziewczyny ! Co to za puste wpady na wątek .... już mi się tu ładnie wklejać ze świeżymy fotkami ..... a może któraś ma swoje zdjęcie bez dziecka ....
A
ania_zywa
Gość
No wklejam siebie;-). To zdjęcie jest już w albumie, ale jakoś bardzo mi się ono podoba. Bez Hani jakies tam zdjęcia mam, ale jak tu sie teraz pokazać samą jak takie śliczne dzieci mamy:-).
reklama
Podziel się: