reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

Mariolka zazdraszczam :-) ja co bym nie zrobiła to waga stoi w miejscu.... (w sumie nie wysilam sie za bardzo, no ale jem duuuzo mniej niz zawsze) :-)

reklama
MariaOla tylko pozazdroscic. Ja tez niestety jeszcze chyba dlugo nie wroce do mojej wagi z przed ciazy. Moj syn rowniez nie jest delikatny. Gdy tylko zobaczy moje wlosy to pedzi do nich tylko sie kurzy. Nawet jak mam gladko zwiazane to i tak znajdzie jakis kosmyk i ciagnie niemilosiernie:tak:

No właśnie dziewczyny ! Co to za puste wpady na wątek .... już mi się tu ładnie wklejać ze świeżymy fotkami ..... a może któraś ma swoje zdjęcie bez dziecka .... :-D:-D:-D

No wklejam siebie;-). To zdjęcie jest już w albumie, ale jakoś bardzo mi się ono podoba:-D:-D:-D. Bez Hani jakies tam zdjęcia mam, ale jak tu sie teraz pokazać samą jak takie śliczne dzieci mamy:tak::-).

reklama
Do góry