reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

Jeremi jest bardzo delikatny, łapie mnie za włosy czy za kolczyki (a zawsze lubiłam duuuuuuuuże) i delikatnie podotyka i puszcza, a jeśli ciągnie troszkę mocniej lub nie chce zbyt długo puścić to kwilę nie nie nie i puszcza. Naprawdę nie chcę się chwalić ( no może troszkę) ale takiego delikatnego dziecka jak moje to jeszcze w życiu nie spotkałam. Oby mu się nie odmieniło :tak:

reklama
Jeremi jest bardzo delikatny, łapie mnie za włosy czy za kolczyki (a zawsze lubiłam duuuuuuuuże) i delikatnie podotyka i puszcza, a jeśli ciągnie troszkę mocniej lub nie chce zbyt długo puścić to kwilę nie nie nie i puszcza. Naprawdę nie chcę się chwalić ( no może troszkę) ale takiego delikatnego dziecka jak moje to jeszcze w życiu nie spotkałam. Oby mu się nie odmieniło :tak:
No to gratuluję, mój to zdecydowanie brutal:-D:-D.

Ewelka też do delikatnych nie należy- jak złapie za włosy to ciągnie ile sił- Oli nieraz wyrywa całą kepkę, a ona ma przecież takie długie włosy i to musi pieuńsko boleć, bo Olcia się drze wniebogłosy. uczulam ją cały czas, żeby chowała włosy i spinam jej jak najbardziej gładko, ale Ewelka zawsze jej znajdzie jakiś kosmyk.

MamoAntosia ... ślicznie ozdabiasz fotki .... czego używasz ? Ja też bym tak chciała, ale nie potrafię :zawstydzona/y:

A to ja i moje wyklute szczęscie
MarioOlu, ale ten twoj synek to chyba cala mama, taty co prawda nie widzialam, ale wydaje mi sie ze to skora sciagnieta z Ciebie. Sliczniutki jest ;-)

ja niedawno wklejalam zdjecia:-pto wiecie jak wygladam, na pewno byscie mnie rozpoznaly na ulicy:-Ddla przypomnienia jedno:-D;-)
Mariola to teraz wazysz mniej niz przed ciaza??Ja wrocilam do swojej wagi, tez sie nie odchudzalam ale dosc dlugo waga stala w miejscu a potem poszla w dol.

Dziewczyny ... wszystkie wyglądacie świetnie, czyli .... macierzyństwo Wam służy :tak::-)!!!

Mariolka - gratuluję odzyskanej figurki ... ach .... tylko pozazdrościć :-);-).

MarioOlu, ale ten twoj synek to chyba cala mama, taty co prawda nie widzialam, ale wydaje mi sie ze to skora sciagnieta z Ciebie. Sliczniutki jest ;-)

Też mi się tak wydaje, choć różnie ludzie mówią .... chyba jesteśmy do siebie podobni. Ale na zdjęciach z dzieciństwa to chyba cała ja.
Wklejam fotki z mojego dzieciństwa. Na biało to z roczku, a na tym drugim jak miałam 8 miesięcy, więc niewiele starsza.
No i mój diabelsko przystojny mąż

Załączniki

• skanuj0001.jpg
    skanuj0001.jpg
    277,4 KB · Wyświetleń: 32
  • skanuj0002.jpg
    skanuj0002.jpg
    371 KB · Wyświetleń: 27
  • z tatą - małe.JPG
    z tatą - małe.JPG
    30,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama