agusia24
Fanka BB :)
Dziękuje wam dziewczynki wiem ze jest wam trudno pisac jakieś słowa pocieszenia bo nie wiecie co pisać teżbym nie wiedziała jest mi bardzo cięko staram sie być silna jak tos jest obok ale jak nikogo nie ma jestem sama w domu bo mąż idzie do pracy nie umiem sobie poradzić wpadam w rozpacz i nie umiem sobie wytłumaczyć dlaczego ja miał sie urodzić 16 stycznia i miał być kacper albo oliwia mam wrócić do pracy za trzy tygodnie może do tego czasu sie pozbieram i jakoś sobie poradze w pracy leżałam w szpitalu MSZiA rewelacyjna opieka i pielęgniarki i lekarza zajmuja sie tobą jak ty byś był jednym pacjentem jak bym miała komuś poradzić do jakiego szpitala maja pójść zeby urodzić to właśnie tam
Dziękuje wam za wszystko napewno będe sie odzywac i pisać co sie dzieje ze mną życze wam dziewczynki zdrowia szczęścia dla was i waszych maluszków w brzuszkach odezwe sie jeszcze i dziekuje buziaczki bardzo gorące
Dziękuje wam za wszystko napewno będe sie odzywac i pisać co sie dzieje ze mną życze wam dziewczynki zdrowia szczęścia dla was i waszych maluszków w brzuszkach odezwe sie jeszcze i dziekuje buziaczki bardzo gorące