reklama
ja już jak na szpilkach,najgorsze jest to że mąż pracuje dość daleko od domu(jeszcze niedawno był na delegacji i wracał tylko na weekendy)i jak sie zacznie rano to niesądze żeby zdążył!! Wiem że poród może potrwać ale ,biorąc pod uwage jak szybko "załatwiały" to maja babcia i mama :twisted: to może dojechać już PO. A tak nam zależy na porodzie rodzinnym :? wiec mam nadzieje że zacznie sie w nocy czy wieczorkiem.A kto wie z tym lutym :!:
theo
Fanka BB :)
oj dziewczyny nie kraczcie z tym lutym :shock:
no ciekawa jestem która pierwsza się rozdwoji :roll:
mój mąż wziął sobie urlop na cały styczeń. tylko jak mała zdecyduje wyjśc pod koniec miesiąca to zostanę sama :cry: dziś zaczynam działać :!: kupiłam już płyn do prania dywanów i do szorowania podłogi :lol:
aha i pytanko: czy wam też tak brzuszek "staje dęba"??? :?:
mi tak co 5min przez 5 min :!: niewiem jak mam to interpretować :?
no ciekawa jestem która pierwsza się rozdwoji :roll:
mój mąż wziął sobie urlop na cały styczeń. tylko jak mała zdecyduje wyjśc pod koniec miesiąca to zostanę sama :cry: dziś zaczynam działać :!: kupiłam już płyn do prania dywanów i do szorowania podłogi :lol:
aha i pytanko: czy wam też tak brzuszek "staje dęba"??? :?:
mi tak co 5min przez 5 min :!: niewiem jak mam to interpretować :?
Theo,mnie tez sie tak robi,śmieszne uczucie dzidzia sie pcha strasznie,może dlatego.Czasem robi sie taka kulka a czasem stożek,i wtedy jakoś gorzej sie oddycha bo tak sie ciśnie :twisted: diabełki małe,a tak pozatym ok :?: jak sie czujesz
theo
Fanka BB :)
no więc uprałam dywan i wyszorowałam podłogi (zostaje mi tylko pastowanie) :lol: i nic :shock: zero skurczy :cry:
no ja mam takie stawianie brzuszka jak dragonfly okropieństwo bo oddychać gorzej
Martyna no z tymi żebrami to katastrofa :cry: mnie to skóra w miejscu żeber nawet boli tak że dotknąc nie można :cry: ale tylko po prawej stronie.
jutro w planie mam mycie okien
a i herbatkę malinową ciągle piję...może coś pomoże :?:
no dziewczynki trzymajcie się
Martyna dla Ciebie to już JUTRO :!: powodzenia :!:
no ja mam takie stawianie brzuszka jak dragonfly okropieństwo bo oddychać gorzej
Martyna no z tymi żebrami to katastrofa :cry: mnie to skóra w miejscu żeber nawet boli tak że dotknąc nie można :cry: ale tylko po prawej stronie.
jutro w planie mam mycie okien
a i herbatkę malinową ciągle piję...może coś pomoże :?:
no dziewczynki trzymajcie się
Martyna dla Ciebie to już JUTRO :!: powodzenia :!:
Martyna,nie martw sie i oszczędzaj siły na potem :lol: bo jak dzidzia juz bedzie na świecie,to i tak sie nameczysz solidnie a co do terminu;skoro rozwiązanie moze być dwa tyg.wcześniej i jest to normalka;dlaczego niemogłoby sie urodzić 2tyg. po terminie :?: :!: w końcu lekarze i ich sprzety nie są nieomylni.Ja chciałabym urodzić 01.02 bo wtedy mam 2 zera w cyklu intelektualnym i psychicznym(sprawdź sobie biorytmy)ale niesądze że dotrwam,cóż musimy grzecznie czekać :roll:
http://www.komputerswiat.pl/include/download/download.asp?sciezka=/programy/hobby/Biorytmix
stąd mozecie ściągnąć program jeżeli niemacie na kompie,dla jednych to zabawa dla drugich poprostu czysta matematyka.
stąd mozecie ściągnąć program jeżeli niemacie na kompie,dla jednych to zabawa dla drugich poprostu czysta matematyka.
reklama