reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzuen dobry. Choć słusznie byłoby napisać zły!

Nienawidzę ludzi. Serio sami idioci dookoła mnie!!

Najpierw odwiozlam Ole do przedszkola, i tam generalnie zawsze jest kłopot z zaparkowaniem bo miejsc mało dookoła a ludzi mnóstwo, tym bardziej jsk jedno dziecko odwoza na dwa auta bo tatuś który znalazł sobie nową panienke i zostawił mamusie chciał chce odwiezc dziecko,... Ale kit z tym różni ludzie różne problemy. Rozwaliła mnie du.pa która w zatoczce zaparkowala swoim gigantycznym autem (ford Ka) tak że między autem które było z przodu i z tyłu miała jakieś 1.8m odstępu, bo trudno stanąć trochę bliżej jednego z aut żeby ktoś jeszcze mógł tam wjechać.... Idiotka skończona...

A potem pojechałam do kauszwitza na zakupy w sensie po pieprzone bułki nic więcej.... I idę z tymi trzema bulkami do kasy i jakaś stara ku.rwa (sorry za wyrażenie ale inaczej jej nazwać nie mogę) leci przede mnie szybko żeby była szybciej i mnie perfidnie wypchnela z kolejki tak ze polecialam na regał dzięki któremu się nie wyje.bałam... Jsk ja zbluzgalam to się nie dzieje, nawet jeden facet za mną ja zje.bał mówiąc ze jest chora na łeb bp widać od razu ze w ciąży jestem a ta sobie przepychanki urządza.... Żeby to facet bardziej szanował kobietę w ciąży niż inna kobieta yo jest masakra.... Dodam że była to kasa z pierwszeństwem dla ciężarnych.

Tak więc od rana cuś... A no i na rondzie jeszcze du.pa by we mnie wjechała bo wg niej chyba pierwszeństwo ma ten kto wjeżdża na rondo a nie ten kto na nim już jest....

I don't like mondays....

jeżyk, z Tosią bez zmian :-( Dalej mówi przez nos, w nocy się budzi, bo jej przeszkadza, czasem coś się uda wysmarkać, ale niewiele :-( Dziś dopiero 3 dzień dawania Sinupretu, więc liczę, że już będzie z górki :tak:

Doggi, na stare babsko trzeba było jeszcze głośniej ryja pruć, bo do takich to nic nie trafia i trzeba wręcz siłą :no: A o parkowaniu to nawet mi nie mów, ile ja się naklnę u mnie w cyntrum, bo jakiś kretyn sobie wymyślił, że na miejscach parkingowych postawi się kosze na śmieci i gigantyczne donice z kwiatami, przez co 1/3 miejsc nie może być wykorzystana :wściekła/y: A baby, które parkują swoje GIGANTYCZNE fury typu Smart czy Fiat 500 na 2 miejscach parkingowych to u mnie norma, kto im daje prawo jazdy!!! :wściekła/y:

Doggi niezly poranek. A co do ronda, to sa rozne :p tu w inie jest kilka takich gdzie wjezdzajacy ma pierwszenstwo. Ja nauczona z kalisza ze jak jestem nz rondzie to jestem swieta krowa juz nie raz bym pizgla w kogos. Yeraz juz sie przyzwyczailam na szczescie....

Femmd ojjj tez nie nawidze. A teraz skrobia szpachelka akurat moja sciane od pokoju :-\

Agulqa nie uwierzysz... Zaczęli u mnie wiercic :angry:

Tak więc u mnie już muza odpalona a ze ja "łupanki" słucham to bas niesie się po całym osiedlu a ja idę sprzątać :p :-D

U mnie w mieście było jedno rondo z pierwszeństwem dla wjeżdżających, ale niedawno je zrobili na "normalne", bo mnóstwo przyjezdnych się rozwalało na nim (tak, jakby znaki były w każdym mieście inne :baffled:)

Agulqa_b pierwsze słyszę o takich rondach jeszcze na szczęście nie spotkałam, ale ta co by we mnie wjechała widocznie tylko takie zna

Nulini bez kitu kto im daje prawo jazdy? Ja naszą dacia Dokker Van wszędzie wyjadę, nikogo nie zostawiając, ani nie stojąc jak pokraka. A takim Fordem ka to kuźwa wszędzie się stanie bo to taki mikrus

Nulini no bo czytanie znaków jest trudne :p to już poziom hard :p

reklama
hej!

ja też się zaraz wkurwię. bo nie umiem się dodzwonić do przychodni. fuck, fuck, fuck! :wściekła/y: wisze na tel. i nic. a jutro idę juz do pracy, więc ciężko będzie mi dostać się do pediatry. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

obawiam się, że będą mega kolejki, a mi zależało isć na w miarę pustą przychodnię (zawsze albo na 1 albo ostatnią osobe się zapisuję) żeby młody czegoś nowego nie złapał :dry:

Mimo wszystko miłego dnia Laski!

Do góry