reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam dziewczyny!
Tak jak przeczuwałam asię również dopadło choróbsko, w środę znowu byliśmy u lekarza, no i u niej to samo co u Mai - kaszel, katar i gorączka, ale na szczęście nie 41 stopni.Dziewczyny biorą dzielnie leki i już im przechodzi, Maja już śpi w nocy, Asia też dziś lepiej spała, więc powoli wracamy do normalności. Za mną cztery nieprzespane noce i mój organizm trochę wyczerpany, dziś wybywam na troszkę z domu, bo energii brak.
gosia, caroline, takaonaja dzięki za troskę,a swoją drogą Wy też nie możecie podziękować za post?
gosia udanego ślubu i weselicha, wszystkiego naj..
Pozdrawiam gorąco.

reklama
witam po przerwie,dlugo nie zagladalam tutaj,bo bylam od srody w szpitalu na dwa dni,ale to byl pobyt zaplanowany zeby mi zrobili usg prenatalne i wszystko jest wporzasiu i wczoraj po poludniu mnie wypuscili.corcia na zmiane z babcia i z tata spedzila ten czas i chyba w ogole nie odczula mojej nieobecnosci,bo zachowywala sie "normalnie" po moim powrocie ;) kolejna wizyta i usg za dwa tygodnie ale to juz w poradni wiec moze uda mi sie zdjecia maluszkow dorwac ;)

gosiu powodzenia jutro :)

pozdrawiam wszystkie mamuski ;) i maluszki

GOSIU Z OKAZJI TAK PIĘKNEGO I CUDOWNEGO MOMENTU W WASZYM WSPÓLNYM ŻYCIU ŻYCZYMY WAM OGROMU MIŁOŚCI I RADOŚCI!!! NIECH KAŻDY WASZ DZIEŃ ROZPOCZYNA SIĘ OD PIĘKNEGO CAŁUSA I KOŃCZY JESZCZE PIĘKNIEJSZYM!! NIECH SIĘ SPEŁNIAJĄ WSZYSTKIE WASZE WSPÓLNE MARZENIA
:-):-):-)
Goniasobol już u was koniec epidemii? ;-) jak dziewczynki się czują?;-) odespałaś już te nieprzespane nocki?:-(
ala super że wszystko ok ;-) a udało się podejrzeć co tam maluszki mają między nóżkami? :-) pewnie takie maleństwa jeszcze są ;-) trzymam kciuki za kolejną wizytę..

gosia czekamy na relację z tego pięknego dnia!!!

Cześć dziewczyny!

Gosiu najlepszości na nowej drodze życia :D czekamy na foty na fb ;* hihi
Caroline jak tam fasolinka? Już drugi trymestr :D
Ja mam czasem takie dziwne bóle, ale chyba po prostu musze przystopować ze sprzątaniem itd.... ;/
ogólnie czuję się dobrze. Kg przybywają.... ;/

Mój malutki jest na finiszu wychodzenia trójek ;) Już widać, już lada dzień i będzie 16 ząbków. Muszę przyznać, że ciężko Adaś przechodził ząbkowanie... :(

u nas po wizycie u gina okazało się że między nóżkami jest siusiak :-) jesteśmy strasznie szczęśliwi i oby diagnoza okazała się trafna :-)
serduszko bije miarowo i wszystko ok :-) łobuz mały rośnie jak na drożdżach! :-)
afja ja mam takie dni czasami że nic nie zrobię w domu - ala łobuzuje a jak zaśnie to ja też chwilkę odpoczywam.. także sprzątanie może poczekać ;-) a kiedy wizyta? :-) ja dopiero 26.03 :szok: jajo zniose do tej pory!!!
alicja czekamy cierpliwie :-)

Hej dziewczyny! Ciezaroweczki gratuluje siusiakow ;) ostatnio wszystkie znajome ktore sie spodziewaja dzieciatka dowiaduja sie ze chlopak bedzie ...jakis wysyp czy cUs ?hihih..

Gosia Gratulacje I wszystkiego najlepszego mlodej parze!

Bylism na basenie z malolatem, na poczatku byl spiety I nie za bardzo chcial wejesc do wody ale siedzialam z nim na brzegu pochlapywalam mu nozki woda ,powoli przelamal sie I udalo nam sie wejsc zmoczyc po szyje , przejsc basen w po dlugosci ..Jak na pierwszy raz bylo calkiem calkiem ! Ale sie cieszeee ze sie nie bal , moze polubi plywanie Jak mama I tata ;))

Dziaselka ciagle spuchniete ale nic niewidac hmm

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki!
za mną koszmarny tydzień, bleeeeeeeeeeee...
nic mi się nie chce, humoru brak, też tak macie?
na szczęście choróbska nas opuściły
Asi wychodzą dwa ząbki,będzie miałajuż 12, jeszcze tylko dwa i narazie spokój
caroline gratuluję synusia! choć nam u Asi gin.na początku też wypatrzył siusiaka, ale ostatecznie z szymona wyszła Asia
gosia jak tam po weselisku?jako mężatka to ty wcale nie masz dla nas czasu:-)

takaonaja powodzenia na dalszych wyprawach basenowych :-)
gonia ty mnie nawet nie strasz! :-D mi u mojej ali w 12 tyg taki inny gin (który mi robil prenatalne) też powiedział że chłopak a póżniej już była ala :-) ale teraz w 15 tyg mój gin był bardzo przekonywujący.. i mam nadzieję że oko ma trafne :-) coś tam odstawało ale co to nie wiem :-D też mam często fatalny humor :-(

a ostatnio pierwszy raz sie tak wzruszyłam że aż muszę wam powiedzieć.. otóż kilka dni temu miałąm fatalny nastrój.. ciążowe hormony dają w kość.. wstałam zła jak osa.. podniosłam głos na mojego biednego mężusia i z rykiem poszłam do sypialni pod kołderkę.. i wiecie co moja ala zrobiła? przyleciała za mną na nóżkach, wdrapała się na łóżko, zdjęła mi z buzi kołdrę i dała mi chyba z cztery piękne buziaki.. takie słodkie że szok!!! aż się popłakałam z radości! nie wiem jak ona na to wpadła.. pewnie może dlatego że jak ona płacze bo się uderzy to zawsze do niej idę i daję buziaki.. ale to było takie piękne że aż się wzruszyłam..

reklama
Do góry