A ja czytam i czytam i czytam i godzina uleciala nie idzie nadrobic ;p
Zmeczona jestem wyszlam dzisiaj doslownie na chwile i przyznaje koniec jutro lekarz i cale swieta w domu co najwyzej spacer na balkon na swierze powietrze, nie dam rady wiecej do poludnia jeszcze jako tako sie czuje ale potem koniec do tego czuje jakby glowka dziecka byla juz prawie miedzy nogami tak sie maluch rozepchal. Bol gardla jakby mniejszy,ale trace glos a wiec koniec pewnie doatane nakaz pojscia do internisty oby nie szpital odrazu bo jest fatalnie,a gardlo cale czerwone
Wrocilismy niedawno z ktg maly taki rozwierzgany,ze juz myslalam ze poleze tam z 2 godziny jak zaraz nie przestanie, na szczescie wyszlo dobrze tyle, ze skurcze coraz czestsze i wieksze takze w kazdej chwili mam byc gotowa, jeszcze jutro wizyta u lekarza i zapytam dokladniej na kiedy mniejwiecej przy takich skurczach moge sie spodziewac, ale czuje ze na swieta
Zasmialam sie do meza ze moze bedzie maly Adas w wigilie to sie przerazil hehe ze on chce Davidka i juz i nawet jesli to imienia nie zmienimy, ja oczywiscie tylko zartowalam hehehe, biedne moje sie wystraszylo
A te skurcze dzisiaj faktycznie byly juz odczowalne 3 razy pobolewalo mnie jak na okres dosyc mocno,ale nie czesto, takze odpisze kazdej i zmykam sie wyspac i wypic hektolitry herbaty na gardlo, azeby zdazyc sie wyspac i doleczyc.
Czarni ja w prezencie kupilam mezowi przenosna pamiec zewnetrzna 1tb, mazylk juz od dawna dosc drogi prezent, ale kupiony na wspole z moimi rodzicami, taki jeden a pozadny do tego cos slodkiego
A z takich niedrogich drobiazgow jak mu kupuje to najczesciej odziez albo jakis perfum, to sie zawsze zuzyje czy sie podoba czy nie
Podziwiam cie za energie jak ty jeszcze dajesz rade tanczyc? ja juz chodzic nie moge, dzisiaj gdyby nie to ze maz byl ze mna na ktg najprawdopodobniej nie wstalabym z lozka i nie ubrala sobie butow zaczelam sie podnosic ale opadalam caly czas musial mnie chwycic, normalnie czuje sie jak slon, a podobno mam tylko brzuszek i wcale nie jakis mega wielki.
Magda z uk ja tez nie jestem za lapowkami,ale jakis kwiatuszek, wlasnorecznie zrobione ciacho, czy w przypadku dzieci laurka to nie powinno byc traktowane jak lapowka a w pl rozne smieszne rzeczy sie slyszalo,ze za kwiatka czy kawe zamkna, to tak jakbym zaprosila kogos do siebie i poczestowala w podziekowaniu za to ze jest, i naprawde mysle ze gdyby taka polozna czy doktora ciasteczkiem w szpitalu np poczestowac to nic takiego a odrazu czlowiekowi sie przyjemniej robi i lepiej pracuje.
indziorka dziekuje,ze podtrzymujesz mnie na duchu mowiac ,ze nie bylam sama tej nocy i nie spalamtez nie spalas, ale nie zycze ci takiej bezssennosci absolutnie , woel zebys sie wysypiala
Co do pierogow to my mrozimy surowe obsypujemy tylko dobrze maka aby sie nie zlepily w zamrazarce.
patiinka obawiam sie ze gardlo zlapalo mnie na dobre, od urodzenia mam problem z wezlami i jeli chyci dluzej i mocniej niz na dzien to koniec nawet antybiotyki specjalnie nie dzialaja i pomimo ze bol gardla dosc szybko przechodzi ja trace glos najczesciej wychodzac na zimne powietrze tak jeszcze z miesiac czasu :/ A herbatka zmiodem i sokiem malinowym mmmm pycha wlasnie lece sobie zrobic, niestet bez miodu bo cukrzyca, ale po porodzie przyszaleje ze slodkosciami az mi zbrzydna, oczywiscie jak przestane karmic dopiero ;p
Milusia83 moja mama lepila pierogi z 3 tyg temu i zamrozila na wigilie, zawsze tak robimy. Wspolczuje skurczy, mnie dzisiaj tez dopadly :/
Gizmowa Gratulacje
szkoda,ze nie zagladasz i nie podzielisz sie wrazeniami i doswiadczeniami,ale jakbys miala czas i ochote to zapraszamy
natal84 ja mam tak samo w sklepie, goraco mi sie robi slabo niedobrze, chwytam sie zawsze czegos robie sie czerwona rozpinam na maksa, nawet nie dlatego,aby ludzie brzuch widzieli ale dlatego,ze nie moge wystac w kolejce do tego obrzucam wszystkich spojrzeniem mowiacym samo za siebie a ui tak zero reakcji nawet jak stoje w kolejce z pierwszenstwem, zapewne gdybym sie przewrocila reakcja tez bylaby z niewielu stron, czasami czuje sie jakbym cos zlego tym ludziom zrobila stojac w kolejce spojrza na mnie takim wzrokiem jakbym chciala sie wepchac tylko dlatego,ze mam brzuch i czytam sobie w ich myslach"i co myslisz,ze na wyrzuty sumienia mnie wezmie jak staniesz za mna, spadaj do innej kolejki zeby mi glupio potem nie bylo", normalnie czuje sie jak intruz.