reklama
hEJ KOBITKI poniedziałkowo :-)
Dopiero udało mi się tu do was zajrzeć.
Nie nadrobię od soboty pisania wszystkiego, ale czytałam dokładnie cio u was.
Dzisiaj miałam gości na kawce, więc popołudnie dość szybko minęło już prawie. Męża siostra z chłopakiem nas odwiedzili :-)
Teraz gotuję obiadek: zupka pomidorowa z ryżem.
A jak u was mija popołudnie?
Cieszę się, że kupiliśmy tą wanienkę dla synusia z mężem - kolejna pozycji z listy wyprawkowej wykreślona.
Czas się rozejrzeć za piżamą ciążową i pieluszkami terowymi.
A jak u was postępy z zakupami???
Pozdrawiam
Dopiero udało mi się tu do was zajrzeć.
Nie nadrobię od soboty pisania wszystkiego, ale czytałam dokładnie cio u was.
Dzisiaj miałam gości na kawce, więc popołudnie dość szybko minęło już prawie. Męża siostra z chłopakiem nas odwiedzili :-)
Teraz gotuję obiadek: zupka pomidorowa z ryżem.
A jak u was mija popołudnie?
Cieszę się, że kupiliśmy tą wanienkę dla synusia z mężem - kolejna pozycji z listy wyprawkowej wykreślona.
Czas się rozejrzeć za piżamą ciążową i pieluszkami terowymi.
A jak u was postępy z zakupami???
Pozdrawiam
EmiliaM
Fanka BB :)
Hej dziewczeta
Ja musze pochwalic mojego meza dzisiaj. Cos mnie zoladek pobolewal wczesniej i poszlam sie polozyc, w miedzyczasie maz posprzatal w kuchni i goscinnym pokoju. Naszykowal lunch i zrobil liste zakupow na caly tydzien, wlasnie z bzikiem pojechali robic zakupki wiec ja mam chwile ciszy i spokoju. Niestety w czwartek prawdopodobnie maz znow jedzie na jakies durne szkolenie/manewry, tym razem na Korsyke na 8 do 9 dni. Mam nadzieje ze to juz ostatni taki wyjazd jego przed porodem bo mi coraz ciezej jest.
Totalna skleroza mnie dopadla i zapomnialam co komu mam odpisac Przepraszam.
Ja musze pochwalic mojego meza dzisiaj. Cos mnie zoladek pobolewal wczesniej i poszlam sie polozyc, w miedzyczasie maz posprzatal w kuchni i goscinnym pokoju. Naszykowal lunch i zrobil liste zakupow na caly tydzien, wlasnie z bzikiem pojechali robic zakupki wiec ja mam chwile ciszy i spokoju. Niestety w czwartek prawdopodobnie maz znow jedzie na jakies durne szkolenie/manewry, tym razem na Korsyke na 8 do 9 dni. Mam nadzieje ze to juz ostatni taki wyjazd jego przed porodem bo mi coraz ciezej jest.
Totalna skleroza mnie dopadla i zapomnialam co komu mam odpisac Przepraszam.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
MAMAAGA to faktycznie masz zalatane popołudnie. Z drugiej strony, jak czas tak szybko leci, to ja nawet lubię. Bo zawsze to kolejny dzień mniej to przybycia na świat mojego szkrabka;-) Trzymaj się!
Biłka u mnie zakupy dla maluszka robi mąż i to póki co tylko ubranka. Mamy upatrzone sprzęty typu łóżeczko, czy leżaczek na necie, ale ciągle coś jeszcze dochodzi, więc szukam, żeby jak najwięcej zamówić od jednego sprzedawcy. Wołałabym kupować w sklepach stacjonarnych, ale niestety nie mam wyjścia.
Zjadłabym takiej zupki pomidorowej z ryżem, ale u mnie coś w domu pomidorowa wszystkich gryzie w zęby, więc raczej nic z tego. Może synuś polubi, to będę miała kompana:-) Miłego popołudnia ze znajomymi!
Emilia piąteczka dla męża! Szkoda, że tak ciągle musi gdzieś wyjeżdżać. Wyobrażam sobie, jak Ci musi być ciężko. A po porodzie będzie miał jakieś dłuższe wolne? Trzymaj się!
Biłka u mnie zakupy dla maluszka robi mąż i to póki co tylko ubranka. Mamy upatrzone sprzęty typu łóżeczko, czy leżaczek na necie, ale ciągle coś jeszcze dochodzi, więc szukam, żeby jak najwięcej zamówić od jednego sprzedawcy. Wołałabym kupować w sklepach stacjonarnych, ale niestety nie mam wyjścia.
Zjadłabym takiej zupki pomidorowej z ryżem, ale u mnie coś w domu pomidorowa wszystkich gryzie w zęby, więc raczej nic z tego. Może synuś polubi, to będę miała kompana:-) Miłego popołudnia ze znajomymi!
Emilia piąteczka dla męża! Szkoda, że tak ciągle musi gdzieś wyjeżdżać. Wyobrażam sobie, jak Ci musi być ciężko. A po porodzie będzie miał jakieś dłuższe wolne? Trzymaj się!
dziewczyynyyy, czy Wy też macie dzisiaj jakiś taki dzień nijaki...? Ala kopie od soboty z bardzo krótkimi przerwami...więc jestem nie wyspana,ale szczęśliwa bo wolę jak kopie chciałam poczytać książkę,ale w ogóle nie mogę się skupić...oglądam jakieś głupoty w tv...dostałam kasę z zusu i myślałam,że poszaleje na allegro,ale jakoś nawet nie wiem czego mi jeszcze potrzeba...tzn.łóżeczko,pościel i wózek...ale z pościelą czekam,aż po raz kolejny potwierdzimy płeć no i jakoś nijakoś...
mam nadzieję,że u Was lepiej
zmykam, zaraz mąż wraca z pracy to będzie trochę weselej
mam nadzieję,że u Was lepiej
zmykam, zaraz mąż wraca z pracy to będzie trochę weselej
Alicja32 mój Marcelek też kopie mamunię :-) lubię to uczucie :-)
EmiliaM to super masz, że mężuś tak pomaga. Oby jego wyjazd zleciał czym prędzej.
Mój w pracy do godz 20, a ja sama w domciu znudzona :-(
Magda_z_uk to zakupki przed wami te większe :-) w tym wybór łóżeczka. Mam nadzieję, że oboje z synusiem będziecie zajadać się pomidorową ;-)
marta87 extra uczucie, gdy te nasze szkraby wariują w brzuszkach. To cieszy niesamowicie :-)
To tak jest, ze jak kaska jest to człowiek nie wie co kupić w 1 kolejności.
Idę szamać obiadek - do później.
Bye
EmiliaM to super masz, że mężuś tak pomaga. Oby jego wyjazd zleciał czym prędzej.
Mój w pracy do godz 20, a ja sama w domciu znudzona :-(
Magda_z_uk to zakupki przed wami te większe :-) w tym wybór łóżeczka. Mam nadzieję, że oboje z synusiem będziecie zajadać się pomidorową ;-)
marta87 extra uczucie, gdy te nasze szkraby wariują w brzuszkach. To cieszy niesamowicie :-)
To tak jest, ze jak kaska jest to człowiek nie wie co kupić w 1 kolejności.
Idę szamać obiadek - do później.
Bye
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Zaliczyłam 4 kursy do szkoły i ledwo chodzę. Nie wiem, czy jutro nie odchoruję, bo nie mogę kroku zrobić. Oby nic się nie stało Mama smaży placki ziemniaczane. Ale pachną
Marta u mnie dzień dziś byle jaki. To chyba przez te pogodę, bo rano było jako tako, a teraz już pada bez przerwy. Ciemno i szaro, to od razu nic mi się nie chce
Biłka piszesz Marcelek? Czyżbyście też takie imię dla synka wybrali, czy coś przeoczyłam
Łóżeczko mamy już wybrane. Leżaczka wciąż szukam. Mam kilka typów, ale one są tylko w Pl. Wkurza mnie to, bo ta sama firma, co tutaj, ale jednak asortyment inny. Może w końcu coś wymyślę. Kilka rzeczy muszę poprosić z Pl. Tetra, pościel i ręczniki. Upatrzone, pozostaje tylko zamówić. Nie jest źle, bo mamy sporo po dziewczynkach, typu wózek, fotelik i wiele innych rzeczy, ale jednak coś trzeba dokupić. A że wydam sporo, to szukam od jednego sprzedawcy, bo zawsze to przesyłka tańsza;-)
Marta u mnie dzień dziś byle jaki. To chyba przez te pogodę, bo rano było jako tako, a teraz już pada bez przerwy. Ciemno i szaro, to od razu nic mi się nie chce
Biłka piszesz Marcelek? Czyżbyście też takie imię dla synka wybrali, czy coś przeoczyłam
Łóżeczko mamy już wybrane. Leżaczka wciąż szukam. Mam kilka typów, ale one są tylko w Pl. Wkurza mnie to, bo ta sama firma, co tutaj, ale jednak asortyment inny. Może w końcu coś wymyślę. Kilka rzeczy muszę poprosić z Pl. Tetra, pościel i ręczniki. Upatrzone, pozostaje tylko zamówić. Nie jest źle, bo mamy sporo po dziewczynkach, typu wózek, fotelik i wiele innych rzeczy, ale jednak coś trzeba dokupić. A że wydam sporo, to szukam od jednego sprzedawcy, bo zawsze to przesyłka tańsza;-)
reklama
elisse
Fanka BB :)
Magda_z_uk jak byłam dzieckiem mieszkałam w domu z grzybem na ścianach przez wilgoć. Fajnie by było mieć takiego aniołka, który budzi się regularnie ;-) odpoczywaj teraz dużo. Placuszki...mmmmm, pycha
mamaaga4 dobrze, że wcześniej odpoczęłaś tak, będziemy mieć imienniczki. Imię bardzo ładne jest.
biłkabdg dawno nie jadłam pomidorowej. Apetytu mi narobiłaś
Alicja32 Natalia nie chce byś o niej zapomniała
EmiliaM taki mąż to skarb. Oby to był ostatni wyjazd męża przed porodem.
marta87 wiem, że powinnam się wziąć za jakieś zakupy, ale też nie mam jakoś ochoty i nie wiem od czego mam zacząć.
Jutro mam spotkanie w banku i się zastanawiam w co się ubrać, by zakryć już dość pokaźny brzuszek. Na pewno ubiorę żakiet. Za to nie mam pomysłu jaką koszulę ubrać. Wszystko za ciasne lub widać brzuch. Zastanawiam się nawet, czy męża koszuli nie pożyczyć
mamaaga4 dobrze, że wcześniej odpoczęłaś tak, będziemy mieć imienniczki. Imię bardzo ładne jest.
biłkabdg dawno nie jadłam pomidorowej. Apetytu mi narobiłaś
Alicja32 Natalia nie chce byś o niej zapomniała
EmiliaM taki mąż to skarb. Oby to był ostatni wyjazd męża przed porodem.
marta87 wiem, że powinnam się wziąć za jakieś zakupy, ale też nie mam jakoś ochoty i nie wiem od czego mam zacząć.
Jutro mam spotkanie w banku i się zastanawiam w co się ubrać, by zakryć już dość pokaźny brzuszek. Na pewno ubiorę żakiet. Za to nie mam pomysłu jaką koszulę ubrać. Wszystko za ciasne lub widać brzuch. Zastanawiam się nawet, czy męża koszuli nie pożyczyć