reklama
lanjaa
Aga mama Julii
gosia081145
Fanka BB :)
natal Gratulacje! Duzo zdrowka dla Was! Wracaj szybko do formy po porodzie ;-)
januarka
martinek my bedziemy szczepic 6 w1 plus rotawirusy i pneumokoki, rozmawialismy wlasnie z pediatra ostatnio na ten temat i tez nam te skojarzone poleca stwierdzila ze prawie wszedzie sa one juz stosowane nawet w rumuni i niema tylu kluc tylko w pl niby brak funduszy :/
Afja-Anetka
januarka dobrze powiedziane niby brak funduszy w pl, my też na dniach szczepienie - planujemy 6w1+ rotawirus
gosia081145
ale fajnie dziewczyny ze piszecie o tych szczepionkach ja koniecznie tez moja Mala zaszczepie tylko ze tyle ich jest ze nie wiadomo ktora najlesza wiekszosc z Was 6w1 wybiera a ja ostatnio jeszcze czytalam w gazetce o 5w1 hmmm
Jutro wizyta u gina zobaczymy co mi powie moze bedzie w szoku ze jeszcze chodze haha ;D
Milej nocy!
)***
Jutro wizyta u gina zobaczymy co mi powie moze bedzie w szoku ze jeszcze chodze haha ;D
Milej nocy!
reklama
green flower
Cześć
Natal, Caroline wielkie gratulacje. Zdrowka dla maluszkow a dla mam dużo sily. Widzę ze temat szczepionek się pojawił. My tez 6 w 1 plus pneumokoki i rotawirusy zaszczepimy. Emil będzie szedl do zlobka w sierpniu więc nie ma innej opcji, juz mi starczy jednego pobytu w szpitalu.
Ja na początku tez mialam mega dużo pokarmu i piersi jak kamienie, pomagal cieply prysznic i masaż w trakcie, mleko samo się wylewalo, teraz maly je więcej a ja nienadazam z produkcją choć chyba jest lepiej niż w szpitalu.
Natal, Caroline wielkie gratulacje. Zdrowka dla maluszkow a dla mam dużo sily. Widzę ze temat szczepionek się pojawił. My tez 6 w 1 plus pneumokoki i rotawirusy zaszczepimy. Emil będzie szedl do zlobka w sierpniu więc nie ma innej opcji, juz mi starczy jednego pobytu w szpitalu.
Ja na początku tez mialam mega dużo pokarmu i piersi jak kamienie, pomagal cieply prysznic i masaż w trakcie, mleko samo się wylewalo, teraz maly je więcej a ja nienadazam z produkcją choć chyba jest lepiej niż w szpitalu.