reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
martinek my bedziemy szczepic 6 w1 plus rotawirusy i pneumokoki, rozmawialismy wlasnie z pediatra ostatnio na ten temat i tez nam te skojarzone poleca stwierdzila ze prawie wszedzie sa one juz stosowane nawet w rumuni i niema tylu kluc tylko w pl niby brak funduszy :/

ale fajnie dziewczyny ze piszecie o tych szczepionkach ja koniecznie tez moja Mala zaszczepie tylko ze tyle ich jest ze nie wiadomo ktora najlesza wiekszosc z Was 6w1 wybiera a ja ostatnio jeszcze czytalam w gazetce o 5w1 hmmm

Jutro wizyta u gina zobaczymy co mi powie moze bedzie w szoku ze jeszcze chodze haha ;D

Milej nocy! ;))***

reklama
Cześć
Natal, Caroline wielkie gratulacje. Zdrowka dla maluszkow a dla mam dużo sily. Widzę ze temat szczepionek się pojawił. My tez 6 w 1 plus pneumokoki i rotawirusy zaszczepimy. Emil będzie szedl do zlobka w sierpniu więc nie ma innej opcji, juz mi starczy jednego pobytu w szpitalu.
Ja na początku tez mialam mega dużo pokarmu i piersi jak kamienie, pomagal cieply prysznic i masaż w trakcie, mleko samo się wylewalo, teraz maly je więcej a ja nienadazam z produkcją choć chyba jest lepiej niż w szpitalu.

Do góry