reklama
Tysia25
Fanka BB :)
dobry dzień wszystkim moja Ula nic się niezmieniła dalej jest bardzo grzeczna , chodzi już od końca 9msc.życia , teraz to już biega szybko też nauczyła się mówić , proste słówka typu mama tata , ciocia, nie , tak , masz , dać uczę też ją bobomigać już od 7 msc życia tak więc rozumiemy się bez słów non stop coś śpiewa ,tańczy , prowadzi po swojemu oczywiście jakieś dyskusje z zabawkami , i domownikami od 5msc życia posiłki przygotowuje jej sama , wcina wszystko jak aż się uszy trzęsą , obiadek znika w 5 min. kocha każy rodzaj mięska co tydzień jeżdzi z mężem na basen , nurkuje , pływa i się wygrzewa w jaccuzzi śpi po 12h , sama w łóżeczku , jak jest już bardzo znudzona to idzie do sypialni , wchodzi do swojego łóżeczka i zasypia uwielbia z tatusiem się bawić w chowanego i berka , mąż wyjeżdża często także okazji nie ma zbyt wiele..ogólnie jest zdrowym pogodnym dzieckiem , taka mała śmieszka martwie się trochę , bo ponoć ma szmery rozwojowe w serdzuku , ponoć to normalne i zanika wraz z rozwojem , tak pani doktor mówi..zobaczymy...
Tysia to twoja coreczka to anioleczek taka grzeczniutka i dosyc samodzielna:-)...i ze sama sie kladzie spac...jestem w szoku:-)
A szmerami sie nie martw...nasz Bartus tez ma i pani doktor powiedziala dokladnie to samo co Twoja:-)
A szmerami sie nie martw...nasz Bartus tez ma i pani doktor powiedziala dokladnie to samo co Twoja:-)
Patrycja89
Mama Kubusia
Mój też ma szmery i moja mówi to samo, teraz jakoś musimy się umówić na kontrole do kardiologa.
klaudia_mama
Witam Was, witaj Tysia, mała jest prześliczna
ja odezwę się potem , jak znajdę czas
ja odezwę się potem , jak znajdę czas
ookatkaoo1993
Hej nie wiem jakos martwie sie, boje sie go zrobic zresztą nawet nie mam jak kupic bo mieszkam na wiosce a w miescie bede dopiero w piątek, ale jhak by co to zarejstrowałam sie do gina na piątek...
kurde dzis znow rano o 10 padłam z nadia jak zabita...
kurde dzis znow rano o 10 padłam z nadia jak zabita...
Ostatnia edycja:
klaudia_mama
katka to oby do piątku, będzie dobrze
daj znać co i jak
kładę małego, jest akurat po obiedzie
u nas śnieżyca, nie da się wyjść na dwór
ja chyba będę uczęszczać na GRUPĘ ROZWOJU OSOBISTEGO - part 2
przyda mi się to , może się rozwinę...
chcę już wiosnę, chcę radość , zielone drzewa, słońce, aby W poszedł do pracy ...............
tysia szmery to pikuś, hehhe
dużo dzieci ma , misio też
daj znać co i jak
kładę małego, jest akurat po obiedzie
u nas śnieżyca, nie da się wyjść na dwór
ja chyba będę uczęszczać na GRUPĘ ROZWOJU OSOBISTEGO - part 2
przyda mi się to , może się rozwinę...
chcę już wiosnę, chcę radość , zielone drzewa, słońce, aby W poszedł do pracy ...............
tysia szmery to pikuś, hehhe
dużo dzieci ma , misio też
tysia - śliczne zdjęcia i oczywiście małę urocza
katkA - czyli do piątku musisz wytrzymać, myślę że jak bierzesz tabletki to raczej nie jesteś w ciąży ale różnie to bywa.
a my byliśmy dziś u lekarza, na szczeście nie jest żle ale to może być dopiero początek przyziębienia, dostaliśmy syropek, calcium i na razie powinno wystarczyć ale spacerki odpadają a na zewnątrz śliczny śnieg :-( no cóż ale zdrowie ważniejsze. A na parapecie stoi za to mały bałwanek:-)
dziewczyny prosimy nadal o głosiki:
https://www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/1618
katkA - czyli do piątku musisz wytrzymać, myślę że jak bierzesz tabletki to raczej nie jesteś w ciąży ale różnie to bywa.
a my byliśmy dziś u lekarza, na szczeście nie jest żle ale to może być dopiero początek przyziębienia, dostaliśmy syropek, calcium i na razie powinno wystarczyć ale spacerki odpadają a na zewnątrz śliczny śnieg :-( no cóż ale zdrowie ważniejsze. A na parapecie stoi za to mały bałwanek:-)
dziewczyny prosimy nadal o głosiki:
https://www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/1618
klaudia_mama
głosy poszły
reklama
Tysia25
hej dziewczyny dzięki za komentarze moja mała też coś pokasłuje , ale to raczej od ząbkowania , zawsze ma albo zawalony nos , albo gardło , jak ząbek się pojawi to wszystko przechodzi))))) mieszka może która z was w okolicach Bielska-Białej? jak tak to zapraszam serdecznie do siebie na jaką kawę albo coś
Podziel się: