reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej BB-ciotki

... Klaudia ja też uważam, że musisz coś kupić Miśkowi, a najlepiej na ciuchach bo nowy to faktycznie się nie opłaca na 2 miesiące pewnie ... My mamy dwie ciepłe kurtki i jeden kombinezon i dopóki nie było tych mrozów to Blanka może z dwa razy w kombinezonie występowała bo mamy jeszcze taki gruby śpiworek mumia do wózka to nie było potrzeby i myślałam że z niego wyrośnie i nawet nie pochodzi, ale teraz na takie mrozy to tylko kombinezon :-pna szczęście jeszcze dobry i do końca zimy mam nadzieję wystarczy ;-)

Ciotki a na ile wychodzicie na spacer z bąblami w takie temp???

reklama
My tez mamy kombinezon ale jeszcze Bartus ani razu nie mial na sobie...zakladam mu rajstopy,fotowe skareptki taki pluszowe butki i spodnie z ocieplaczem a na gore body z dl rekawem gruby sweter kurtke rekawiczki szalik i czapke w wozku mamy spiwor i jeszcze kocen go przykrywam....

A wychodzimy tak na 30 minut ewentualnie 45 minut a jak wydaje mi sie za zimno to go weranduje.....dzis werandowlaismy go ponad pol godziny ale eraz jakby cieplej na dworze to chyba po obiedzie na te pol godzinki wyjdziemy.

witam, my byliśmy na polu długo

załatwialiśmy rodzinne w MOPS ie :tak:

zimno było, chyba z - 13 , brrr
muszę iść na ciuchy coś bąblowi kupić, bo na prawdę zimno jest
a jak już na sanki by dosypało śniegu to dopiero

miałam pecha w tym roku bo niby mały miał tyle rzeczy a wszystko małe, w przyszłym roku chyba część sprzedam jak się uda :tak:

no i w końcu mam kamerę do skype....
będę mieć łączność ze światem:-D

U nas też nie źle przymroziło. Brrrr Ale śniegu nie widać i chyba już się go nie doczekamy nad morzem w tym roku....

My w te mrozy tak na 30 min wychodziłyśmy ale dzis było nawet ciepło i spacerowałyśmy godzinkę. Marysia na razie raz miała na sobie kombinezon jak po południu wyskoczyliśmy z m. na spacer a było już o wiele chłodniej niż o 12.00. mamy taki ciepły śpiwór że Marysia jak ma pod nim schowane rączki i wchodzimy do klatki to rączki cieplutkie jak węgielki. tylko nosek i pultysie zmarznięte.

Tak piszecie, że zima potrzyma a z tego co prognozują to wiosna ma być od marca :)

Ja dzisiaj walczę znowu z Tycem bo od dwóch godzin zasypia i co chwilę się budzi...

cześć Wam na polu już okropnie zimno...
chyba dzisiaj podarujemy sobie spacer.

zobaczymy okaże się , no chyba że na chwilę popołudniu pójdziemy

Hej bb ciotki

... u nas też dziś zimno i chyba nie idziemy na spacerek :baffled: bynajmniej nie teraz bo na termometrze -12, no a Blanka chyba szykuje się do lulania;-)

Mi.nu
może po drodze wpadniecie do nas na ciepłą herbatkę???

Pzdr

My tez siedzimy w domu, bo u nas w dzień, jest w najlepszym momencie -13 stopni;) I tak od 3 dni... Wojtuś już jest strasznie ruchliwy - wszystko go interesuje. Powiedzcie mi dziewczyny, zy wasze dzieci poznają już zabawki? Wojtek niby coś kojarzy, ale muszę mu z 10 razy powtórzyć "Lisek", żeby zajarzył o co mi chodzi. W każdym razie kto to jest kotek i tata już wie...

reklama
ulkan mój łapie dwie rzeczy tak bardzo dobrze
swoje ulubione autko i małpkę:tak:
ja się mu powie "gdzie jest..." to szuka i przynosi :-D

jakoś tak samo to przyszło

kurde ja siedzę i mi zimno , beznadzieja....

Do góry