reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Fogia - cieszymy się, że wróciłaś i że Antoś ma się dobrze.

Monia-t - bioparox na pewno można brać. Ja miałam przepisany w 26tc.

Ale dziwnie się czyta o tym oczekiwaniu na poród. Czuję się, jakby mnie to dotyczyło całe wieki temu;-) Wszystkim oczekującym życzę szybkiego i bezproblemowego rozwiązania.

reklama
MartaPe ja też tak miałam wyliczony jak Ty i za każdym razem jak byłam w szpitalu też tak samo liczyli.

A mnie strasznie boli lewa pierś. Dosłownie jakby ją chciało rozerwać. Pokarmu w niej multum a mały śpi. Żałuję, że go ostatnio chociaż na końcówkę do niej nie przystawiłam bo jadł trochę na raty, to trochę by z niej już wyciumkał a tak to jedna prawie pusta a druga pełna po brzegi. Jeszcze na dodatek jak on zasnął to ja się na chwilę położyłam i akurat na tym boku więc chyba ją jeszcze trochę ucisnęłam. Boli masakrycznie a myślę, że Dominik jeszcze chociaż z godzinę pośpi.

Zawsze możesz go obudzić. Ja w nawale za każdym razem budziłam Jasia, żeby mi odciągnął pokarm dla odczucia ulgi, bo inaczej bym nie wyrobiła. Ewentualnie laktatorem możesz trochę odciągnąć dla rozluźnienia.

Jutro jak będę na KTG to spytam się czy nie trzeba by sprawdzić wód i łożyska.. W ogóle spytam się ile mogę przenosić..
Uciekam już odpoczywać (2h spędziłam w kuchni) - idę przed TV i do łóżeczka.
Miłej nocki życzę i szybkich porodów - może któraś trafi w nocy do szpitala :-)

Fantastyczne wieści od malutkiej... :) Drogi mężu - dziękujemy za info

chętnie bym popisała z wami, ale padam. Dopytałam tą znajomą lekarkę i powiedziała, że Bioparox za słaby i żeby wziąć Amotaks, bo też jest bezpieczny a mocniejszy
Mam tylko nadzieję, że usnę. Natalia też i nie będzie miała żadnych pomysłów

reklama
Nie jestem w stanie Was nadrobić kochane dziewczynki.
Mały jest grzeczny, jestem bardzo szczęśliwa...jest taki kochany...cudownie być znowu mamą :)

mona -t to kiedy się wybierasz na Ujastek??

A co tam u gogi??
Ja już nie ogarniam kto urodził, a kto jeszcze nie :)Pozdrawiam Was serdecznie!!!

Do góry