reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej dziewczynki

u nas dziś spokojny dzień

klaudoos tak czytałam Twoje posty i czytałam i czytałam i czytałam i ... mam nadzieję, że już czujesz się lepiej i wszystko się uspokoiło. :sorry2: Daj znać jak się czujesz po powrocie do domu.

Ribi piesek w gondolce wygląda uroczo, jakby grzał miejsce dla dzidzi. :-)

reklama
Ja też się z Wami żegnam moje drogie, tak mi się spać chce ajjj
Gabriella nie przejmuj się ty co inni gadają, nasze ciała i dzidziusie same zdecydują o porodzie.

Joasiab biedna Ty nasza...ciągle coś Cię nawiedza, mam nadzieję że miną te wszystkie bolączki, trzymaj się cieplutko.

WSZYSTKIM WAM RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCY I WSPANIAŁEGO SAMOPOCZUCIA NA JUTRZEJSZY DZIEŃ...BUZIOLE DLA WAS I DZIDZIUSIÓW WASZYCH

DOBRANOC

Hej dziewczynki. My po urodzinkach, goście pojechali, ciasta smakowały, Magda zadowolona z prezentów :)
Było u nas dzisiaj 16 osób :)
A ja jestem naprawdę zmęczona... jak zaraz padnę to do rana pewnie nawet na siku nie wstanę :)

Ewcia życzonka dla córci :-)

My jakoś się chyba przewialiśmy na tym spacerze, obu nas w gardle drapie....
Oby nam to szybkoprzeszło

DW,
zakonczylam wszystkie zaplanowane rzeczy na dzis -
pierogi na 24 grudnia juz sie mroza, papryki kapustą nadziane i teraz niech sobie przez 2 tyg. leza w zalewie - wyjda z wiaderka dopiero na swieta :) kapusta tez sie kisi :)
podlogi czysciutkie...
spacerek po lesnych okolicach byl bardzo udany - rozchodzilam sie troche, choc mialam wrazenie, ze mala (Jagoda lub Marta - liczba imion sie zawezila), wystawia czasem glowe i oglada swiat:-)
Maja, prawie opanowal trudna sztuke zjezdzania na sankach z gorki ale nim to nastapilo bylo sporo smiechu i zabawynych momentow.
Generalnie bardzo udany dzien!!!
Misio pojechal do nas do domku skrecic przewijak, zrobic male przemeblowanie, podlac kwiatki i poodsniezac chodnik.
Wroci pewnie kolo 22.00

joasiab. - uwazaj na nerki, mozna wziasc skopolan lub nospe ale jesli bol sie bedzie nasilal koniecznie jedz na pogotowie!

MartaPe-mialas krwotoki 3h?? o kurcze... ja mam obfite ale trwaja kilkanascie minut...

Ribi - wozek rewelacja! psinka urocza! mebelki tez niczego sobie - ładne mieszkanko :)

claudia4you - zdrowka zycze!

Ewcia822 - zyczenia dla Madzi i order "SUPER MAMA" dla Ciebie!

AsiaK dziękuję wcięłam właśnie grejpfruta - witaminka C się przyda

Niedługo się kładę i zagrzeję w łóżeczku.....
Albo mąż mnie zagrzeje ;-)

Widzę, że mamuśki dzisiaj wymęczone..ale pracowite i dzielne:) u mnie też dzisiaj się działo, od południa sprzątalismy z m domek, po południu bylismy na zakupach w Sosnowcu, w takim wielkim centrum handlowym, m kupił sobie spodnie i bluzę ciepłą, a ja tunikę na święta:) rozmiar 40/42 :0 normalnie mam 36:/ ale wzięłam większą no przecież na nas dwie:p pies był z teściem na wybiegu, także spokój z wyprowadzaniem, po drodzę jeszcze wstąpiliśmy do tesco po drobne zakupy, jestem zmęczona i najedzona, bo zjadłam pyycha kolacje w knajpce:p tym sposobem wróciliśmy ok 22, m pojechał z kumplem na jakieś piwo i mam chwilę dla siebie:) na drogach straszne mgły!!normalnie 40/h trzeba było jechać..co chwilę kolizję i wypadki.. tak czytam was, i się boję normalnie tego porodu coraz bardziej..muszę zadzwonić do mamy i zapytać jakie ona miała objawy przed, w końcu 4 ciąże przeszła 3 sn i 1 cc:)klaudoos dzięki Bogu , że nic ci nie jest..:* wiecie co, mam tak opuchnięte stopy, że nawet m ciężko mi zakładać buty..:/ a specjalnie sobie kupiłam większe..:/ i wkładane...ehh..;(

reklama
Ribi - mebelki śliczne, ja też lubię ciemne mebelki i nawet sama mam ciemną komodę ale ten kurz który na nich widać to normalnie masakra, co drugi dzień ze ścierką trzeba biegać:-)
Gondolka też ma super kolorek, a psinka widać zadowolona i tylko oczka proszą "nie wyganiaj mnie stąd":-)

Claudia - wygrzewaj się tam żebyś nam się nie rozchorowała

Do góry