reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Oj ja nie będę zaglądać...aby nie myśleć intensywniej ile kg będzie miała mala.Jak by wazyla 3,500 to będzie ok:)
Klaudoos jeszcze tak Cię podpytam o te pieluchy to mówiłaś ze żółte ale włazilam na stronke i tam są 2 rózne zółte jedne jakieś eko(biodegradowalne)a drugie babydream... i cena 39,zł za pakę...muszę iśc na żywo zobaczyć,ale podobnie pampersy chyba kosztują

reklama
martusia zaraz poszukam, albo czekaj zrobie foto tych co mam od kolezanki i tych co kupilam i wrzuce..
wrzucilam w watek zakupowy:)

Ostatnia edycja:
No duży chłopczyk...
Mi wystarczy jak oj maluszek będzie ważył 3 kilo - w sumie oby był zdrowy
Zobaczymy na USG za 3 tyg ile już ma....

joasiab-trzmam kciuki za kontrolę,my jutro tez z miśkiem na kontrolę się wybieramy...niby widzę ze ten antybiotyk dziala..powoli raczej,ale gorączkę dalej ma w dzień 37,a pod wieczór roznie nawet 37,5 bylo wczoraj.Dziś profilaktycznie dostal panadol miał 37 i mi plakal ze go ucho bolli,więc nie wiem??a uszy były ok.No ale juz niebo a ziemia,nie jest to 39,5 prawie non stop i przerwy się wydluzyly

moja wazyla 3080 gr i miala 55 cm wiecv mam nadzieje, ze toska bedzie mniej wiecej taka sama. ja tez sie zastanawiam jak bedzie wygl tosia czy bedzie podobna do mnie czy do adaska no i czyje oczy bedzie miec. miske chyba cos bierze bo jakas taka sie zrobila dziwna, nawet nie daje w dupe przy usypianiu i w ciagu kilku minut zasypia a w ciagu dnia taka przylepa sie zniej robi, ze szok. tylko by lezala przy mnie i przytulala sie no i cyca szuka czyli cos sie szykuje.
wczoraj sie dowiedzialam, ze kumpela w ciazy tyle ze w strachu bo 3 m-ce temu poronila juz 2 ciaze ( w sumie 3 bo z 2 ma syna z ZD) i trzymam za nia kciuki, zeby tym razem sie udalo.
ostatnio poznalam lakse co urodzila syna 4850 i mial prawie 60 cm a dziewczyna drobna ale od poczatku ciazy mowil jej lekarz, ze dziecko bedzie duze.

a ja sie objadłam tostów i chyba nie zasnę z tak pełnym brzuchem.:/
Szymek robi górki i pagórki z prawej strony:-) a mi się już ulewa :/

Ja to spakowałam troszkę do pupy dzisiaj
kanapki, sałatkę, obiadek, dwa jogurty, dwa banany.........
może mam tasiemca hehehe

reklama
Do góry