reklama
A.Patrycja
Fanka BB :)
Ja zamówiłam ostatnio z Shein, majtki z wysokim stanem i góra falbankowa. Genialnie maskuje co trzeba
Własnie cos takiego ogladalam ale sie zastanawiam czy dobrze sie w tym plywa?Moze tankini? Ja mam z bonprix. Majtki plus taka gora troche jak top na ramiaczkach, ale rozkloszowany na dole.
Własnie cos takiego ogladalam ale sie zastanawiam czy dobrze sie w tym plywa?
Sa rozne modele. Jedne bardziej luzne, jedne bardziej dopasowane i marszczone np. Ogolnie bylam nawet w tym na basenie i bylo ok.
Lady Loka
Fanka BB :)
Chyba niezbyt pomogę, ale ja po latach ukrywania brzucha zaczęłam w końcu nosić dwuczęściowe stroje nie przejmując się tym, czy ludzie patrzą na moje dodatkowe kilogramy czy nie i wiecie co, świat się nie zawalił i nikt się nie gapił a mnie jest bardziej komfortowo, bo noszę to, co chcę, a nie to, co by tuszowało.
A strój mam z lidla zwykły czarny dwuczęściowy.
reklama
Ja przed ciaza tez doszlam do etapu gdzie po latach zakrywania sie juz ubieralam stroj dwuczesciowy, a jakiejs nadwagi nigdy nie mialam. A teraz mam pare dodatkowych kilogramow i lepiej sie czuje jak mam wiecej zakryte.Chyba niezbyt pomogę, ale ja po latach ukrywania brzucha zaczęłam w końcu nosić dwuczęściowe stroje nie przejmując się tym, czy ludzie patrzą na moje dodatkowe kilogramy czy nie i wiecie co, świat się nie zawalił i nikt się nie gapił a mnie jest bardziej komfortowo, bo noszę to, co chcę, a nie to, co by tuszowało.
Podziel się: