reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
widze że piszecie o imionach to ja też wam napisze jakie mi się podoba:-):-)
a więc dziewczynka na pewno będzie Pola ,a chłopczyk Mieszko albo Filip

właśnie co z Aniulkas ?

Ostatnia edycja:
hej kobietki:*
wyniki odebrałam. chyba wszystko ok. w normach. no ale ja nie lekarz. tylko w morfologi krwi wyszło w MCH podwyższone bo 32.03:-( nie wiem co to znaczy i się boje. POMOCY!

fajnie, że mamy tu położną będzie komu zawracac głowę. mała służba zdrowia się nam tu zrobiła:-D

NOELLE (jak źle napisałam nick to sorki) a Ty z perspektywy położnej to bardziej się boisz tego co Cię bedzie czekac, czy wiedza daje Ci spokój? pytam z ciekawości. wiadomo, że Ty wiesz dużo no i Cię znac będą to inne podejście

PIANKA piękna ta Twoja pannica! a psiak też uroczy;-)
MYNIA gratulacje nowego dorobku w postaci lodówki. moim zdaniem jak masz szanse iśc wcześniej do lekarza to po c o czekac tyle?
ASITA udanego urlopowego wypoczynku. mi jeszcze 2 dni zostały i koniec! urlopik a poem L4;-)
AGNIESZKA zazdroszczę wybierania i urządzania mieszkanka. uwielbiam się w takie coś bawic. Ty pytałaś o ANIULKAS widziałam na marcówkach, że wstawiła zdjęcie z USG i pisała, ze wszystko ok. serducho bije:)
a swoją drogą słodką masz tą córkę, że tak chce zadbac o Ciebie i przyszłe rodzeństwo;-)

u mnie cos się chyba na deszcz zbiera. powiem Wam, że dobrze bo tak duszno jest, ze szok!

odezwę się wieczorkiem. ide ogarnąc domek.

aaa MGIEŁKA miłych igraszek zyczymy!!!!

dzieki dziewczyny
ja jeszcze 20 min i zmykam do domu, u mnie mama jest do 1 sierpnia ale mąż wpadł na pomysł że pójdziemy w nocy popływać (mieszkamy nad jeziorem) odezwę się w poniedziałek, papap

Hej dziewczyny, czytam was już od kilku miesięcy, jeżeli pozwolicie to się dołączę, bo w sumie bez specjalnych starań ale też bez jakichś ograniczeń - nie wychodzi zadzidziolkować :( aa i powiększa się grono kociar :) Chrupek ma naimie - chociaż nie wiem czy to on czy ona :) pozdrawiam serdecznie

:zawstydzona/y:nowicjuszka ze mnie na forach, tak na prawdę to pierwsze na którym się udzielam i próbuję rozpracować jak to działa :tak:. Z biegiem czasu pouzupełniam w profilu co nieco. 30 latka z moim D. (jeszcze nie mężem) postanowiliśmy iść na żywioł a może coś nam wyjdzie,malutkiego, różowego ( nie kudłatego - Chrupek) a tu nic i nic i nic:) to zaczyna być podejrzane jak dla mnie, jak na razie jestem po płodnych i czekam te 10 dni zapewne do okresu:angry:

reklama
Do góry