reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita ale masz psiochy! ;P :rofl2: łagodne są z charakteru? A jak zamierzasz jutro świętować pierwszy dzień urlopu?
Mynia nie no figiel to cudo i fajną ma grzywkę ;) widać że pomaga Ci jak może na tej drabinie ale i tak najbardziej zastanawia mnie jak on tak prosto siedzi po opróżnieniu tej butelki? ;D a jakie wybraliście imionka dla przyszłych bobasów bo ja nie wiem :/
Mgiełka widzę że seksik na wykresie już zaznaczony no to faktycznie mu nie przepuścisz :D owocnych szaleństw!
Noelle przy porodzie położna ważniejsza niż lekarz! ja pracuję u wampirów ;) Ustawiam analizatory, kontrola jakości i szukam ciekawostek pod mikroskopem czasami badania biochemiczne, immunochemiczne i zakaźne krwi no i najnudniejsze odprawianie i podpisywanie wyników :) plus w ramach rozrywki wydzwanianie po oddziałach jeśli trzeba cosik zgłosić lekarzowi - tak w ogólnym skrócie diagnostyka :)
A u mnie na obiadek rybka zwana..dorszem :) prosto z kutra-uroki mieszkania nad morzem:-D

reklama
Myniu oczywiście, że będę pisać może nawet codziennie bo nigdzie nie wyjeżdżam, ewentualnie do babci ale to od brata pożyczę mojego laptopa i jego internet i będę do was zaglądać :tak:

jeszcze 40 minut.......

Mynia_82 kochana tez mam taka nadzieje:D i z checia bym tez wykorzystała to co wiem na swojej osobie.... uda sie w końcu. dzisiaj pozytywnie sie nastawiłam a po wczorajszym dole sladu nie ma.
Ale u mnie to tak labilnie z emocjami ostatnio bywa....

Pianka u "wampirów" fajnie chyba:D kiedys ,na czyms (kursik jakis) to nas zapoznawali z tego typu placówka. Wygladało to na całkiem fajna robotke:D

Asita owocnego urlopu zycze!

Pianko Bruno (ten biały) łagodny jak owieczka, mojej sąsiadki dzieci się z nim bawią (miały jeszcze niecały rok), natomiast moje dwie dziewczynki, które mieszkają z nami w bloku to ta ruda Chanelka jest łagodna bo mamy ją od szczeniaczka, natomiast ta druga Fabia (okropne imię ale taki już miała jak ją kupiliśmy i była do niego przywiązana więc nie zmienialiśmy) jest morderczynią kotów, idzie na wszystkie psy nawet duże, a boi się posągowych psów :-D ale i tak ją kochamy tą czarną bestię. Nikogo jeszcze nie ugryzły, małych dzieci też nie.

Jutro w ramach rozpoczynającego się urlopu poleżakuje do południa :tak:

...... 30 minut :rofl2:

Ostatnia edycja:
Mmmmm Asita, zapowiada się fajnie :) ja jeszcze ze dwa weekendy będe miałą pracowite w mieszkaniu ale zmierza robota ku końcowi:) Jutro maluję drzwi i parapety:)
Pianka, my wymyśliliśmy sobie Isaac Chiebuka (co znaczy Bóg jest wielki) i Hanna Chidynma (co znaczy Bóg jest dobry) :) Tylko Hanna jest mojego autorstwa, resztę wymyślił Steve, on jest Nigeryjczykiem i ja sama chciałam, żeby drugie imiona dzieci miały afrykańskie i chciałam, żeby miały ładne znaczenie, i to mi się podoba:) ale ten Isaac mi nie do końca pasuje:) No ale wiadomo... jak przyjdzie co do czego to i tak wynegocjuję coś co mi się podoba:)

Noelle ja na swoją pracę nie narzekam nie jest źle ale nie wyobrażam siebie w takiej pracy codziennej po 8 godz którą wykonują technicy i paprania się w tym całym syfie :/ Z resztą każda taka jednostka jest inna i w zależności od liczby i zakresu wykonywanych badań są różne obowiązki w małych labach gdzie pracuje kilka osób każdy robi wszystko u nas pracuje dużo ludzi także my jesteśmy bardziej od kontroli aparatów i wykonywania badań które wykonuje się rzadziej lub bardziej specjalistycznych a ,,podstawówkę'' wykonują technicy a my ewentualnie kontrolujemy ich pracę
w której części Polski mieszkasz że u Was leje?
Asita powiem Ci że wyglądają całkiem groźnie, ja na Twoim miejscu to już pod drzwiami bym czekała gotowa do wyjścia :D
Mynia łał no to macie finezyjne imiona - ciekawe tylko jak bardzo je przekręciłam czytając na głos :D

Ostatnia edycja:
reklama
Asita to odzywaj się jak Ci przyjemnie na urlopie czas mija :-D ja też się zwijam bo dzwoniła siostra że basen dla dzieciaków rozkłada także jedziemy się popluskać :) do wieczorka
Aniulkas, die_perle ???

Do góry