reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu- uwazam dokladnie tak samo- nie mam problemu z mowieniem o tym ze jestem chora, nie kryje sie z tym i napewno sie tego nie wstydze! Mozna z tym zyc- a nawet rzeba! nic nie stoi Nam na przeszkodzie- poza ewentualnym popadnieciem w stan "biedna ja".

Agacynda- dostals plamienie miesiaczkowe czy takie wsrodcyklowe? ja w zasadzie nie plamilam nigdy tak posrodku cyklu, dzis mam bolu brzucha ciag dlaszy- az mnie skreca, do tego doszly cycki...i PMS - jestem tak odzwyczajona od tych wszytkich ozdobnikow towarzyszacych nadchodzacej @ przez to ze bralam tabletki- ze mam szczerze dosyc! nie wspomne juz o wielkiej trwodze przed sama @- krwista, dluga, bolesna i bezlitosna......
Aler jak tylko sobie pojdzie- to zabieram sie do roboty- i byc moze wiecej jej nie zobacze w najblizszych kilku miesiacach!

reklama
die_perle to raczej nie jest wśródcyklowe, bo brałam duphaston który jest na wywołanie @ lub na ewentualne podtrzymanie ciąży. więc skoro ciąży nie ma to pojawiła się już małpa...

Królewno przykro mi że beta ujemna http://emoty.blox.pl/resource/36_1_38.gif ale to nic straconego. Moja znajoma betę miała ujemna, testy ujemne a była w ciązy i ma teraz slicznego chłopczyka. Zobaczysz, że szybko będziesz miała fasolkę, trzymam mocno za to http://emoty.blox.pl/resource/kciuki.gif

Co do chorób, to ja choruje na niedoczynność tarczycy plus nadcisnienie i jem wstrątne lekihttp://emoty.blox.pl/resource/smutek.gif ale wiem, że musze je brać.
Co do brania wspomagaczy to ja biorę tylko folik.

Nie dam rady wszystkim wam odpisać

Sailor co z twoim testem, miałaś robić dzisiaj

hahah no ja tez niewyrabiam z czytaniem- a jeszcze Was w sumie nie kojaze wszytkich:)

ja do podwojnej dawki kwasu foliowego biore tez jod.

a czemu brals tabletki na wywloanie @? co bylo powodem nienadchodzenia krawej mery?

I????? OMG!!!!! chyba nawet nie wiem czy takie widzialam:)
czyli jednak jest to jakas regula- albo za cycki dostaje sie jakiegos badziewia dla wyrownanaia, albo za badziewia dostaje sie cycka wiekszego:p

Die_perle powiem ci, że cięzko jest z kupieniem biustonosza, a kwota w sklepie to ponad 120zł, na allegro z wysyłka czasami za 100zł kupię. kręgosłup boli od dźwigania tego ciężaru i chciałabym je mieć mniejsze:tak: Poza tym ja mam tylko 158 wzrostu i jak to mówią moi znajomi "najpierw wchodza moje cycki, a później ja":-)

reklama
ojeju no to faktycznie- ciekawe polaczenie- Calineczka z takimi balonami:p
co do problemow z doborem stanika- tez to mam- nosze specyficzne DD- duze w obwodzie miseczki ale nie glebokie, do tego pod biustem 70-75-praktycznie nie do dostania :( nie wspomne juz o braku jakiejs ciekawej kolorystyki, fikusnosci, czy czymkolwiek urozmaiconym:( choc ostatnio kupilam piekny komplet w TK MAXX kremowy- ozdobiony czarna koronka- jest mega sexy!

Do góry