reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu- uwazam dokladnie tak samo- nie mam problemu z mowieniem o tym ze jestem chora, nie kryje sie z tym i napewno sie tego nie wstydze! Mozna z tym zyc- a nawet rzeba! nic nie stoi Nam na przeszkodzie- poza ewentualnym popadnieciem w stan "biedna ja".

Agacynda- dostals plamienie miesiaczkowe czy takie wsrodcyklowe? ja w zasadzie nie plamilam nigdy tak posrodku cyklu, dzis mam bolu brzucha ciag dlaszy- az mnie skreca, do tego doszly cycki...i PMS - jestem tak odzwyczajona od tych wszytkich ozdobnikow towarzyszacych nadchodzacej @ przez to ze bralam tabletki- ze mam szczerze dosyc! nie wspomne juz o wielkiej trwodze przed sama @- krwista, dluga, bolesna i bezlitosna......
Aler jak tylko sobie pojdzie- to zabieram sie do roboty- i byc moze wiecej jej nie zobacze w najblizszych kilku miesiacach!

reklama
die_perle to raczej nie jest wśródcyklowe, bo brałam duphaston który jest na wywołanie @ lub na ewentualne podtrzymanie ciąży. więc skoro ciąży nie ma to pojawiła się już małpa...

Królewno przykro mi że beta ujemna http://emoty.blox.pl/resource/36_1_38.gif ale to nic straconego. Moja znajoma betę miała ujemna, testy ujemne a była w ciązy i ma teraz slicznego chłopczyka. Zobaczysz, że szybko będziesz miała fasolkę, trzymam mocno za to http://emoty.blox.pl/resource/kciuki.gif

Co do chorób, to ja choruje na niedoczynność tarczycy plus nadcisnienie i jem wstrątne lekihttp://emoty.blox.pl/resource/smutek.gif ale wiem, że musze je brać.
Co do brania wspomagaczy to ja biorę tylko folik.

Nie dam rady wszystkim wam odpisać

Sailor co z twoim testem, miałaś robić dzisiaj

hahah no ja tez niewyrabiam z czytaniem- a jeszcze Was w sumie nie kojaze wszytkich:)

ja do podwojnej dawki kwasu foliowego biore tez jod.

a czemu brals tabletki na wywloanie @? co bylo powodem nienadchodzenia krawej mery?

I????? OMG!!!!! chyba nawet nie wiem czy takie widzialam:)
czyli jednak jest to jakas regula- albo za cycki dostaje sie jakiegos badziewia dla wyrownanaia, albo za badziewia dostaje sie cycka wiekszego:p

Die_perle powiem ci, że cięzko jest z kupieniem biustonosza, a kwota w sklepie to ponad 120zł, na allegro z wysyłka czasami za 100zł kupię. kręgosłup boli od dźwigania tego ciężaru i chciałabym je mieć mniejsze:tak: Poza tym ja mam tylko 158 wzrostu i jak to mówią moi znajomi "najpierw wchodza moje cycki, a później ja":-)

reklama
ojeju no to faktycznie- ciekawe polaczenie- Calineczka z takimi balonami:p
co do problemow z doborem stanika- tez to mam- nosze specyficzne DD- duze w obwodzie miseczki ale nie glebokie, do tego pod biustem 70-75-praktycznie nie do dostania :( nie wspomne juz o braku jakiejs ciekawej kolorystyki, fikusnosci, czy czymkolwiek urozmaiconym:( choc ostatnio kupilam piekny komplet w TK MAXX kremowy- ozdobiony czarna koronka- jest mega sexy!

Do góry