reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agatko bardzo mi przykro :(

Co do żyłek na piersiach, to ja je mam od 5 dni, piersi są większe i bolą, ogólnie kiepsko się czuje... no więc wstałam rano i siknęłam na test o czułości 10 i jedna krecha jak byk, także nie wiem co jest grane... małpa się zbliża... ja wiem, że chyba jakiś cud musiałby się stać, żebym w ogóle zaszła, a że w cuda nie wierze, to się nie stanie.. ja już chyba zaczynam się godzić z tym, że dziecko nie jest mi dane... cieszcie się dziewczyny, że macie chociaż po jednym... ja nie mam żadnego i się nie zapowiada

reklama
Kropka tak myśleć nie możemy. Ja już dzisiaj opierd*l dostałam od swojego faceta za takie gadanie... Napewno gdzieś jakieś Kruszynki się czają dla NAS ;*

Mnie też Kropka, mnie też.
a dzisiaj przeglądałam kwejka a tam zdjęcie trzech testów pozytywnych ciążowych i podpis o gimnazjalistkach... :|

Wiecie co chciałabym o tym zupełnie nie myśleć, ale to się nie da!!!!!! Zgadzacie się ze mną?????? W cyklu jeszcze jakoś ujdzie, ale @ się zbliża i się myśli, a potem wk..., ja już się aż tak nie dołuje, ja już się wściekam, bo wiem, że jestem zdrowa, no chyba, że mam coś z głową i zaburzenia psychiczne mi na to nie pozwalają... na psychologa i jego kozetke już niestety nie mam kasy....:wściekła/y:

a myślicie że mnie nie wkurwia... wszystkiego mam dość do tego tak jak przewidywałam mam taki cykl ze nic nie wiem nawet nie wiem czy miałam owu czy mi sie przesuneła a moze nawet dzis mam już odpadam to zatrucie dało mi jeszcze tak popalić masakra dlaczego my nie mamy jakiegos rendgena w oczach zeby wiedziec kiedy jest owu moze przestały by sie rodzic dzieci niechciane i wpadki nastolatek które maja wszystko w dupie!!

Witajcie dziewczyny, tylko na 3h pojechałam do klienta, a czytania jak po całym dniu.
Kropeczka, a skąd tak nastrój?
Dzięki Mynia za Broszurkę, w domu będę czytać:)i wyciągać wnioski:)
Co do tych wydłużających się cykli to jakoś lawinowo poszło, może to jakieś przesilenie wiosenne.
A ja właśnie się zorientowałam, że już mi się status na entuzjastkę zrobił, to znaczy, że chyba sporo czasu tu spędzam:)

reklama
no i ja też mam śluz w miare gęsty, biały jak śnieg i z grudkami troche, a i jest go dużo... 3 dni po owulce, zaczeły mnie piersi boleć, razem z sutkami, mam wzdęcia i słabo się czuje od tamtej pory, wszystkie objawy takie jak miałam w ciąży i lipa... ja nie dostane do 20 go to w piątek 20 go najdalej w poniedziałek pójde na bete... o ile nie przyjdzie planowo, albo wcześniej. Znając życie spóźni się żeby jeszcze mnie dodatkowo podk... i żebym więcej kasy wydała!!!!

Do góry